U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Afhaalkluis

 

Afhaalkluis
Medicijnen afhaalservice
24 uur per dag uw medicatie afhalen via onze afhaalkluis

Wat moet u daar voor doen?

Als u gebruik wilt maken van onze afhaalkluis kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mailadres of mobiele telefoon. U ontvangt een e-mail met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen. De voordelen:

-  Geen wachttijden.
-  U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.
Wat kan er niet in het kluisje?

-  Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
-  Producten met afmeting groter dan een schoenendoos (bv incontinentiemateriaal).
Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Hoe werkt onze afhaalkluis?

1. Inschrijven
U schrijft u in via het inschrijfformulier (deze kunt u uitprinten en inleveren bij uw apotheek). U dient ervoor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer heeft.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na verwerken van het recept worden de geneesmiddelen de volgende werkdag voor u klaargezet in de afhaalkluis. Als u gebruik maakt van onze herhaalservice kan deze medicatie ook in de kluis worden geplaats.

3. Afhaalcode via e-mail
U ontvangt een gratis e-mail dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In de mail wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede bericht wordt na 72 uur verzonden. Na 5 dagen wordt een derde bericht verzonden. Na 48 uur wordt uw geneesmiddel uit de kluis gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis
Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: U kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt.

De afhaalkluis is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding

Mocht u na het halen van uw medicatie uit onze uitgifteautomaat nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen. Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort. Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP