U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Medicatierol
  Gebruikt u meerdere geneesmiddelen? En hebt u soms moeite om alles uit elkaar te houden? Of vergeet u wel eens een tablet? Dan is de medicatierol misschien iets voor u. Met dit systeem worden uw geneesmiddelen overzichtelijk verpakt. Zo weet u zeker dat u de juiste geneesmiddelen gebruikt en op het juiste moment. Bovendien is het tijdbesparend. Per vastgestelde periode ontvangt u van uw apotheek een medicatierol. Dit is een 'rol' van aan elkaar gehechte zakjes. Op ieder zakje staat aangegeven welke geneesmiddelen het bevat, hoe deze eruitzien en wanneer u deze moet innemen. Op elk innamemoment scheurt u een zakje van de rol en kunt u uw geneesmiddelen gebruiken. Zo gebruikt u precies wat u nodig hebt. Op dit moment wordt de Medicatierol al door tienduizenden mensen in Nederland gebruikt.

  Wellicht is een medicijnrol iets voor u. Vraag in de apotheek vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 • Recepten

  Geldig recept
  Dit is een recept uitgeschreven en ondertekend door een arts of een herhalingsrecept verstrekt door een apotheek. Het (herhaal)recept mag niet ouder zijn dan 1 jaar. Bij vragen over een recept nemen wij contact op met de voorschrijvend arts.

  Aanleveren recept
  Geneesmiddelen die alleen verkrijgbaar zijn op recept, worden verstrekt nadat het recept bij de apotheek is binnengekomen (van u of uw arts). Na ontvangst en controle van het recept kunt u de medicijnen ophalen of bezorgen wij de medicijnen. 
  Recepten per fax of gescande recepten per e-mail zijn geen officiële recepten. Het origineel moet altijd worden gebracht of opgestuurd. Wanneer u een recept scant en mailt of faxt scheelt dit wel in de doorlooptijd, omdat wij de bestelling alvast kunnen voorbereiden.
  Veel lokale artsen faxen recepten en sturen het origineel (later) op.

  Receptenservice  
  U kunt uw recepten op verschillende manieren bij ons inleveren: 

  * In de brievenbus  
  * In de receptenbus (op de balie)
  * Via onze website (herhaalrecepten) 
  * Faxen naar: 020-4940252 

  Voor 12.00 in de apotheek, volgende werkdag na 16.00 uur afhalen (mits voorradig bij groothandel).
  Neem bij gebruik van fax of internet het originele herhalingsrecept mee.

  Onbekende patienten
  Aangezien onze apotheek de medicatieveiligheid moet bewaken zullen onbekende patiënten:

  * gevraagd worden om aanvullende informatie                                                                    óf
  * zullen worden doorverwezen naar een apotheek bij hen in de buurt.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP