U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Afhaalautomaat

Uw medicijnen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt.

Wat moet u daar voor doen?
Als u gebruik wilt maken van onze afhaalautomaat ( Pharmaself24)  kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon of een email-adres. U ontvangt een sms-bericht of email met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicijnen.

De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.


Wat kan er niet in het kluisje?

  • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Medicijnen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.
  • Producten met een grote afmeting, groter dan een schoenendoos.


Hoe werkt onze Pharmaself?

1. Inschrijven
U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier.
Indien uw inschrijfformulier is ontvangen zal dit zo spoedig mogelijk verwerkt worden. Wij streven erna om uw gegevens binnen twee werkdagen verwerkt te hebben.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na aanvragen van het recept en het klaarmaken van de medicijnen worden de medicijnen voor u klaargezet in de Pharmaself.

3. SMS-bericht of email
U ontvangt een bericht op uw telefoon dat uw medicijnen opgehaald kunnen worden. In het bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. De medicijnen liggen 72 uur in de Pharmaself voor u klaar. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt en de medicijnen worden verwijderd uit de Pharmaself. Na 72 uur kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden. Hiervan krijgt u alleen een bericht als uw email-adres bij ons bekend is.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself
Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Als u de afhaalcode juist hebt ingevoerd dan verschijnt uw naam op het scherm met het verzoek uw verjaardag in de voeren (bv 3 juni wordt 0306). Indien u voor de medicijnen moet betalen, dan moet u dat eerst doen voordat het kluisje opengaat.
Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek. Als de verpakkingen samen te groot zijn voor één bakje dan verdelen wij uw medicijnen over meerdere bakjes. Dan krijgt u voor ieder bakje een bericht met afhaalcode.

Medicatiebegeleiding
- Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen.
- Met alle vragen over uw medicijnen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten medicijnen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort.
- Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw medicijn komt halen of het voorgeschreven medicijn past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de medicijnen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP