U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Belangrijke informatie: coronavirus

Belangrijke informatie: coronavirus

Belangrijke informatie: coronavirus

Het coronavirus breidt zich ook in Nederland verder uit. Om de uitbreiding van de besmettingen van het virus tegen te gaan en onze zorgtaak zorgvuldig uit te kunnen voeren, treffen wij uitgebreide maatregelen in en rondom onze apotheek. Wij passen de meest actuele maatregelen toe die door de overheid en het RIVM zijn gesteld en passen verder ook speciale handelingen toe om zo uw en onze veiligheid te garanderen in deze tijden.

Zo houden wij ook in stand dat de zorg die u van ons gewend bent met betrekking tot medicijnen, hulpmiddelen en medicijnadviezen door kan blijven gaan. Als u na het lezen van de informatie in dit bericht nog vragen heeft, zijn wij altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Neem voor dringende vragen telefonisch contact op met ons tussen 08.00 – 17.30 uur:

 • Tel:        010 416 80 20

Overige vragen ontvangen wij graag per e-mail:

 • Mail:     assistentes@apotheekdemurene.nl

 

Maatregelen:

1. Samen zorgen we ervoor dat uw gezondheid en die van uw medemens niet in gevaar komt

Zoals in het hele land geldt: heeft u last van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid, blijf binnen. Kom in dat geval ook NIET in de apotheek. Bij zorgvragen kunt u ons telefonisch en per mail bereiken, zodat wij u daarmee op afstand kunnen helpen.

Het kan zijn dat u lang moet wachten aan de telefoon door de toenemende drukte, maar wij streven ernaar iedereen te woord te staan. Wij vragen daarom om uw geduld.

2. Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften

 • Houdt gepaste afstand van de baliemedewerkers en bezoekers, op advies van het RIVM is dit ongeveer 1,5 meter.
 • Leun niet op de balie of tafels en raak zo min mogelijk dingen aan.
 • Betalen met de pinpas wordt aanbevolen en betaal bij voorkeur contactloos

3. Voorzorgsmaatregels binnen de apotheek

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om besmetting te voorkomen. Wij desinfecteren oppervlakten die veel worden aangeraakt meerdere keren per dag, zoals:

 • Balies
 • Deurklinken
 • Display van de afhaalrobot
 • Pinautomaten
 • Stoelen en tafels

4. Levering van medicijnen:

 • Gebruik van de afhaalrobot heeft onze voorkeur. De levering via de robot is eenvoudig aan te vragen via de telefoon. Om te voorkomen dat deze vol raakt, vragen wij u uw geplaatste medicatie binnen 24 uur op te halen.
 • Als u aan ons doorgeeft dat u koorts en/of verkoudheidsklachten heeft, zullen onze bezorgers uw medicatie van een afstand afleveren zodat het besmettingsgevaar minimaal blijft. Daarbij zullen zij bij u aanbellen en het pakket bij u op de deurmat leggen.
 • Bezorgen van medicatie kan ook in de brievenbus. Dit kan telefonisch aangevraagd worden of doorgegeven worden via het recept van uw huisarts.

5. Voorraad van medicatie

 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot medicijnen, dit geldt ook voor zelfzorgproducten zoals paracetamol en vitaminesupplementen. Daarom beperken wij de uitgifte van paracetamol (indien nodig, later ook van andere producten). Is paracetamol in onze apotheek verkrijgbaar? Dan leveren we die niet in grote hoeveelheden per klant, om te voorkomen dat er voor anderen een tekort ontstaat. We hanteren één doosje per persoon op dit moment.
 • Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van uw voorgeschreven medicijnen. Wij houden dit goed in de gaten. Mochten hier veranderingen in ontstaan, dan houden wij u op de hoogte.
 • Medicatie in de herhaalservice blijft gewoon doorlopen.

Wij danken u voor uw begrip en leven met iedereen mee in deze situatie.

Apotheek de Murene

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur

Uw apotheker(s)

Cheryl Anijs

Cheryl Anijs

BIG-nummer: 19911319617

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP