Check goed wat jouw zorgverzekering vergoedt

Geplaatst op 6-12-2021
Check goed wat jouw zorgverzekering vergoedt

Ieder jaar maakt de verzekeraar de nieuwe zorgpolis bekend. Als gevolg van de nieuwe polis, verandert mogelijk de vergoeding van de zorg die je vanuit onze apotheek krijgt. Controleer je nieuwe polis dus goed. Ga je erop achteruit? Dan kan je uitzoeken of je met jouw zorgvraag beter bij een andere zorgverzekering past. Je kunt tot en met 31 december 2021 je zorgverzekering opzeggen. Je hebt dan tot en met 31 januari 2022 om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Weet je niet waar je op moet letten bij het afsluiten van een zorgverzekering? Dat check je hier.

Online apotheek? Je vertrouwde Service Apotheek!

Wil jouw verzekeraar dat jij je medicijnen bij een internetapotheek bestelt? Dat is niet nodig. Want wij kunnen hetzelfde en zelfs meer! Wij zitten dichtbij. En dat is sneller en duurzamer. Wij helpen je zoals jij dat wilt. Je kunt altijd bij ons terecht; in onze apotheek en online. Jouw Service Apotheek; internetapotheek en vertrouwde vraagbaak in 1!

Onze tip: gebruik de Service Apotheek-app! Met onze app bestel je gemakkelijk medicijnen en houd jezelf het overzicht. Zo maak je van je vertrouwde apotheek ook een online apotheek!

Uw apotheker(s)

A.H.P.M. Jans

BIG-nummer: 29032030917

S.L.E. Vrenken

BIG-nummer: 09044229617