BESTEL HIER UW HERHAALMEDICATIE VIA WWW.MIJNGEZONDHEID.NET

Geplaatst op 6-12-2021
BESTEL HIER UW HERHAALMEDICATIE VIA WWW.MIJNGEZONDHEID.NET

Voordelen van mijngezondheid.net

  1. Uw medisch dossier online inzien
  2. Uw medicatie online of via de app MedGemak herhalen
  3. Berichten veilig versturen en ontvangen van en naar uw apotheek
  4. Wijzigingen van gegevens (zoals woonadres, e-mailadres, telefoonnummer of medische gegevens) online doorgeven


Wat moet u hiervoor doen:

Ga naar de website: www.mijngezondheid.net. 

Om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beschermen logt u in met uw DigiD. Hierdoor zijn uw gegevens altijd goed beveiligd en kunt u ook als enige bij uw dossier.

Heeft u nog geen DigiD of wilt u meer informatie over het inloggen met DigiD? Kijk dan op http://www.digid.nl/ voor meer informatie.

Zodra u een DigiD account heeft aangemaakt en ingelogd heeft met DigiD kunt u gebruik maken van de functionaliteiten. Let op! De apotheek moet uw gegevens nog actief vrijgeven nadat u zich aan heeft gemeld. Pas daarna kan er optimaal gebruik worden gemaakt van alle functionaliteiten. Neem daarom contact op met de apotheek als het u (nog) niet lukt gebruik te maken van MijnGezondheid.net.


Wilt u de app MedGemak registreren?

Het voordeel van de app is dat u slechts een keer hoeft in te loggen met DigiD om uw account te koppelen aan de app. Daarna kunt u met een persoonlijke code inloggen in de app.

Om de app te kunnen gebruiken download u de app uit de appstore of google play store. Vervolgens logt u met uw DigiD in op www.mijngezondheid.net. Daarna kiest u boven in het scherm voor MedGemak registreren. Hier wordt een koppel-code en uw geboortedatum getoond. Deze kunt u vervolgens op de MedGemak app invoeren en daarna uw eigen 5-cijferige pincode instellen. Vanaf dat moment kunt u altijd met uw eigen code inloggen in de app en uw zaken bij onze apotheek via de MedGemak app regelen.

Jouw apotheker

F. Ak

BIG-nummer: 89918186117