U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Ontwikkelingspsycholoog en hoogleraar pedagogiek Jo Hermanns

Een goede opvoeding bestaat niet

Lees het interview met Jo Hermanns, ontwikkelingspsycholoog en hoogleraar pedagogiek. Hij werkte jaren in de jeugdzorg en adviseerde de Nederlandse overheid over vele zaken die te maken hebben met opvoeding. Jo vertelt over problemen waar iedere ouder mee te maken krijgt en geeft tips om in contact te blijven met uw kind.  

Boekentips

Ook in deze Leef! maakt u kans op het winnen van een boek! 

Leef! geeft in samenwerking met Kosmos Uitgevers 10 exemplaren van het boek ‘Over de rand’ van Linda Romein weg.

Ook verloten we in samenwerking met Meulenhoff Boekerij 10 exemplaren van het boek ‘De rode dageraad’ van Simon Sebag Montefiore.

Kans maken? Klik hier.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques


Profiteren van aantrekkelijke kortingen?
Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 96 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op Eucerin, SAM Reisset, SAM Glucosamine, Ladival zonbescherming, SAM Cetirizine, Vichy gezichtsverzorging en SAM Cetomacrogolcrème.

Thema Gezin

Kinderen zijn de toekomst

Apotheker Hanneke Blijdorp, Service Apotheek Wannerplein: “Laatst hadden we in de apotheek een school op bezoek. De kinderen mochten zelf crème in een potje doen en etiketten plakken. Ik vind het belangrijk dat kinderen weten wat er in een apotheek gebeurt en waarom het zo belangrijk is dat alles goed wordt gecontroleerd. De apotheek is er niet alleen voor ouderen, maar ook voor kinderen. Het is goed dat kinderen weten waar ze voor medicijnen en advies terecht kunnen.”

Frans Bauer

De dingen waar je later trots of blij op terugkijkt, zijn niet te koop.

Als er iemand een familieman is, is het Frans Bauer. Zijn gezin (Mariska en vier zonen) komt voor hem met stip op nummer 1. Na een moeilijke periode staat hij nu weer midden in het leven en in de spotlights. We spraken met Frans over het heden, vaderschap en opvoeding.

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. 

In Leef! 95 verlootten we kaartjes voor de musical ‘You’re the top’. Heeft u deze niet gewonnen? Helaas! Maar als trouwe lezer van de Leef! kunnen we u wel een mooie aanbieding doen voor de musical in Amsterdam. 

U ontvangt namelijk 50% korting op ieder tweede kaartje. Klik hier om de kaartjes te kopen.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2018 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Geluk en Vrijheid. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine


Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op gratis kaartjes voor het Spoorwegmuseum? Kans maken? Klik hier. 

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP