U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Uw privacy staat voorop in onze apotheek

 

Volgens de wet zijn er rechten en plichten, zowel voor u als patiënt als voor de apotheker als zorgverlener. Deze rechten en plichten zijn opgesteld om goede farmaceutische zorg te kunnen garanderen, en gaan onder andere over het waarborgen van uw privacy in de apotheek. 

Wist u bijvoorbeeld dat u recht heeft op een gesprek onder vier ogen als u het vervelend vindt om over lastige zaken te praten aan de balie? Hiervoor heeft onze Service Apotheek een aparte spreekruimte beschikbaar. 

Maar de privacywetgeving gaat ook over de verwerking van uw persoonsgegevens in een medisch dossier. Als apotheek zijn wij namelijk verplicht om informatie op te slaan die van belang is voor uw behandeling. Uiteraard is dit medische dossier goed beveiligd en zijn er over de verwerking en verstrekking van deze gegevens veel richtlijnen opgesteld. 

Onze apotheek heeft een functionaris gegevensbescherming (FG). Heeft u een vraag of opmerking voor de FG? Zijn naam is Eric van der Borg en bereikbaar via privacy@serviceapotheek.nl of postbus 4168 7200 BD Zutphen.

Klik hier voor het uitgebreide privacyreglement dat van toepassing is op de werkzaamheden door onze Service Apotheek.

Voor het bestellen van recepten en herhalingen kunt u gebruik maken van WhatsApp, door gebruik te maken van deze service conformeert u en de apotheek zich aan de privacy voorwaarden van Whatsapp. De apotheek zal reageren op binnenkomende verzoeken via WhatsApp, de apotheek zal buiten het kader van binnengekomen verzoeken niet uit eigen initiatief informatie sturen/vragen via WhatsApp.

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP