U heeft nog geen producten in uw winkelmand

ZATERDAG OPEN

tot 16 uur

24/7 AFHAALKLUIS

ophalen als u zelf wil

HERHAALSERVICE

Vraag ernaar

Per 1 januari 2019 gaat zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid een voorkeursbeleid op uw geneesmiddelen voeren

Per 1 januari 2019 gaat zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid een voorkeursbeleid op uw geneesmiddelen voeren

Geneesmiddelen vormen nog steeds één van de grootste kostenposten binnen de gezondheidszorg. Om deze kosten onder controle te houden mogen zorgverzekeraars zelf hun medicijnbeleid bepalen mits zij daarbij binnen de regels en bepalingen van de Zorgverzekeringswet blijven. Met ingang van 1 januari 2019 gaat de grootste verzekeraar in deze regio, Zorg en Zekerheid, een voorkeursbeleid voeren voor veel gebruikte medicijnen. De verzekeraar heeft met de producenten van deze medicijnen de beste prijs onderhandeld. U bent bij het afsluiten van uw zorgverzekering met Zorg en Zekerheid het voorkeursbeleid overeengekomen in uw polisvoorwaarden. Uw apotheek voert dit beleid uit namens u en Zorg en Zekerheid.

Lees meer

Medicatierol

Apotheek Langstraat levert medicatierollen. De medicatierol kan opgehaald worden in de apotheek of kan thuis bezorgd worden. Bij de medicatierol kan een toedienlijst geleverd worden (veelal op verzoek van de thuiszorg). Wijzigt uw medicatie dan kunnen we de rol in overleg met u aanpassen, ook bij een lopende rol. Meer weten? Een medicatierol is een gebruikersvriendelijke verpakking die onze klant ondersteunt bij het innemen van zijn geneesmiddelen op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid.
Droge handen?

Droge handen?

Heeft u ook last van droge handen en kloofjes door de gure wind en het koude weer? Probeer dan onze handcrèmes. Vraag ernaar in uw Service Apotheek!

Uit de vergoeding

Uit de vergoeding

Gebruikt u via recept verkregen vitamine D, calcium of paracetamol? Dan kan het zijn dat deze, door een beslissing van de overheid, per 1 januari niet langer worden vergoed.

Lees meer

Apotheek Langstraat

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za 09:30 uur - 16:00 uur

Klanten over ons

Totaal score

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP