U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer...

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online

Psychiater Christiaan Vinkers

“Zoek je eigen balans”

Christiaan Vinkers is psychiater en doet onderzoek naar het veelbesproken onderwerp stress. Ook schreef hij het boek ‘Even slikken, de zin en onzin van antidepressiva’. Hij vertelt over zijn onderzoeken op het gebied van stress en depressie. Bijvoorbeeld over het belang van lanterfanten om stress tegen te gaan. En wat te doen bij een depressie? Zoek hulp!

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Kortingsbonnen

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Gebruik de kortingsbonnen uit Leef! 103 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op SAM Dag- en nachtcrème, SAM Siropen, SAM Vitamine-D3 20 mcg en 10 mcg kauw en SAM (Vaseline) Cetomacrogolcrème FNA

Thema mentale gezondheid

Geestelijek problemen? Schaam u niet!
Annelies van Hee-Rijksen, apotheker bij Service Apotheek Sumatra:

“Uw lichamelijke gezondheid is van belang, maar het is net zo belangrijk dat u zich geestelijk goed en fit voelt. In de apotheek halen mensen medicijnen op voor een scala aan geestelijke klachten. Er is veel schaamte. Ik merk soms dat mensen deze medicijnen vlug en onopvallend ophalen. Dat is nergens voor nodig! Als ik ongemak opmerk, gaan we indien gewenst even samen in een aparte spreekkamer zitten. Zo leren we elkaar ook beter kennen en bouwen we aan vertrouwen, wat extra belangrijk is als je niet goed in je vel zit.” Lees in het voorwoord van Annelies waar ze in de apotheek allemaal op letten bij het uitgeven van medicijnen voor mensen met geestelijke klachten.

Bibian Mentel

“Mensen met een beperking meer zelfvertrouwen geven vind ik mooi!”

De erelijst van Bibian Mentel is ongekend. Ze is olympisch kampioen snowboarden, ze werd zeven keer wereldkampioen en drie keer paralympisch kampioen. Maar ook haar ambities na haar actieve sportcarrière zijn stevig. Als oprichter van de Mentelity Foundation, richt Biban Mentel zich op het begeleiden bij het sporten van kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Ze laat deze jonge sporters ervaren wat wèl kan. We spraken met haar over de impact van haar ziekte (kanker) en blessures op haar leven en hoe ze haar ervaring en kennis in zet om anderen vooruit te helpen.

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2020 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar Alzheimer Nederland. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine


Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie krijgt u nu 10% korting bij bestelling van een boompje op geefeenboompje.nl. Voer de kortingscode: Leef! in bij het afronden van uw bestelling. Deze actie is geldig tot woensdag 1 april 2020.

Daarnaast maken ook 10 lezers kans op het winnen van een Gingko Bilobaboompje, ter waarde van € 22,95.

Kans maken of meer informatie? Klik hier. 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP