U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Apothekersassistent(e) gezocht!

Apothekersassistent(e) gezocht!

Service Apotheek Kroonenberg is een moderne apotheek gelegen in winkelcentrum ‘De Wijkerbaan’ in Beverwijk. Ons gezellige team bestaat uit 2 apothekers, 11 apothekersassistenten en 1 ondersteunend medewerker. Wij zijn een hecht en professioneel team en wij werken goed samen met elkaar maar ook met andere partners in de zorg. Graag zouden wij ons team per direct uitbreiden.

Functieomschrijving

Als apothekersassistent(e) ben je een belangrijke schakel tussen de arts en de klant. Je verricht uiteraard werkzaamheden zoals het aanschrijven van recepten, je maakt recepten klaar en levert geneesmiddelen af waarbij je de nodige informatie verstrekt aan de klant. Bij deze werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s en andere zorgverleners, waarbij je samen op zoek gaat naar de optimale behandeling voor de klant.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en (bijna) gediplomeerde collega met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Wij zoeken een teamplayer die goed in ons team past, iemand die nauwkeurig werkt en een klantgerichte houding heeft. Verder zoeken we iemand die bereid en gemotiveerd is om meer te leren en zich verder te ontwikkelen, die beschikt over goede communicatieve vaardigheden, initiatief neemt en met veel plezier onze klanten helpt. Als je al ervaring hebt met Pharmacom en NControl dan is dit een pré, maar het is voor ons geen vereiste.

Wat bieden wij?

  • Een gezellig team
  • De mogelijkheid tot het uitbreiden van je takenpakket
  • Een contract voor 24-36 uur per week
  • Een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao Apotheken
  • Ruime nascholings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Solliciteren en meer informatie

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zou jij graag onze nieuwe collega willen worden? Stuur dan je motivatie en CV naar info@apotheekkroonenberg.nl t.n.v. Rinze Hofstra. Voor meer informatie kun je ook altijd even bellen, ons telefoonnummer is 0251-230815.

Apotheek Kroonenberg

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za 09:00 uur - 13:00 uur

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP