U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Door toenemende drukte bij de bezorger willen wij u vragen zoveel mogelijk met ons mee te denken. Maak alleen gebruik van de bezorgservice als u zelf niet in staat bent naar de apotheek te komen of om de medicatie door iemand anders te laten ophalen. Zo kunnen wij de service blijven aanbieden voor onze patiënten die minder mobiel zijn of die door ziekte of andere omstandigheden gebruik moeten maken van de bezorgservice.

  Heeft u vragen, bel dan gerust met een van onze assistentes.

 • Gratis inloopspreekuur
  Wij hebben geen vast inloopspreekuur. U kunt iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker(s) en assistenten.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP