NIeuw 24-uurs afhaalkluis

Geplaatst op 13-7-2021
NIeuw 24-uurs afhaalkluis

Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis
De afhaalkluis bevindt zich aan de voorkant van de apotheek (links van de toegangsdeur). Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt.
Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Raak het beginscherm aan. Klik op “afhalen geneesmiddelen”. Toets uw afhaalcode in en vervolgens uw geboorte dag en maand. Neem uw geneesmiddelen uit de kluis.
De geneesmiddelen liggen een beperkte tijd in de afhaalkluis. Dit staat vermeld in de e-mail die u ontvangt. Als deze tijd is verstreken, worden uw geneesmiddelen uit de kluis gehaald en kunt u de geneesmiddelen ophalen in de apotheek tijdens onze openingstijden. 

Wat kan er niet in de afhaalkluis?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Grote pakketten
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer krijgt

Geneesmiddelen voor de eerste of tweede keer?
De eerste keer dat u geneesmiddelen krijgt, geven wij u mondeling extra informatie. De tweede keer dat u geneesmiddelen krijgt, vragen wij u naar uw ervaringen met het middel en beantwoorden we eventuele vragen die u nog heeft. Wilt u deze geneesmiddelen toch via de afhaalkluis ophalen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen de informatie dan telefonisch geven en de geneesmiddelen toch voor u in afhaalkluis plaatsen.

Uw apotheker(s)

Caspar van Thoor

BIG-nummer: 29053773517

Michelle de Jong-van Mulken

BIG-nummer: 19919207117

Frouwke van Hout

BIG-nummer: 59923213817