U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer...

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Hoogleraar internist Andrea Maier

“Ik zie veroudering als een ziekte. Er zijn allerlei manieren om het te vertragen.” 

Andrea Maier was bij haar benoeming de jongste hoogleraar interne geneeskunde die Nederland ooit heeft gekend. Zij is zowel in Nederland als in Australië werkzaam als internist - ouderengeneeskunde. Daarnaast doet zij onderzoek naar hoe je ziekte door veroudering voorkomt. Hierover schreef zij het boek ‘Eeuwig houdbaar’. Lees het interview hier online.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 100 of print ze hier.

U krijgt korting op SAM Cetirizine, Eucerin, SAM (Vaseline) Cetomacrogolcrème FNA, SAM Reisset, Service Apotheek Anabox Compact, SAM Vitamine-D3 10 mcg, Service Apotheek Tekenkaart, SAM Handcrème, Similasan, Becel PRO-active.

Jubileumnummer

100 edities!

Apothekers en oprichters van Service Apotheek Erik Mijnhardt en Willem Rauwerdink blikken terug naar de start van Service Apotheek én Leef!. Waarom zij de Leef! in het leven hebben geroepen? “De titel ‘Leef!’ benadrukt hoe we mensen met gezondheidsproblemen willen ondersteunen bij een fijn en kwalitatief goed leven. Op dat moment hadden we niet durven dromen dat de Leef! elk kwartaal door ongeveer twee miljoen mensen wordt gelezen. Dat vinden we echt fantastisch!”

Lees het artikel hier online.

Robèrt van Beckhoven

“Bakker word je niet, bakker ben je.”

Bij een feestje hoort natuurlijk taart. Voor deze 100ste editie van Leef! spraken we met bakker, patissier en Heel Holland Bakt-presentator Robèrt van Beckhoven. Hij heeft naar eigen zeggen het allerlekkerste beroep van de wereld. In zijn eigen bakkerij in een voormalige leerfabriek in Oisterwijk laat Robèrt de mensen via zijn winkel, restaurant en cursuslokaal kennismaken met ambachtelijke bakkersproducten. Lees het interview!

Winacties

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. In deze jubileumnummer van de Leef! zijn er extra veel acties te vinden, kijk hier voor een overzicht  of lees de Leef! online
Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2019 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Stichting Ambulance Wens. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine


Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op gratis kaartjes voor de musical: Soldaat van Oranje! Kans maken? Klik hier. Zeker zijn van kaartjes? Maak dan gebruik van het speciale arrangement voor de lezers van de Leef! Ga hiervoor naar: soldaatvanoranje.nl/leef

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP