U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Nieuw: Medicijnen afhaalservice

24 uur per dag uw medicatie afhalen via onze medicijnen afhaalautomaat 

Per 1 oktober 2020 is het bij Service Apotheek Kerkdriel mogelijk uw medicijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week af te halen. Wij beschikken hiervoor over een afhaalautomaat. U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen en hoeft niet te wachten in de apotheek. De apotheekautomaat bevindt zich aan de Kerkstraat-zijde van de apotheek.

Hoe werkt de afhaalservice:

  • Op het moment dat uw medicijnen in de automaat worden geplaatst, krijgt u een e-mail met een uniek afhaalcode waarmee u de medicijnen kunt ophalen.
  • Bij het ophalen, volgt u de instructies op het scherm van de afhaalautomaat.
    Met de afhaalcode en uw geboortedatum haalt u uw medicatie uit de afhaalautomaat. Let op: U kunt maar één keer het afhaalvak openen met de unieke afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het afhaalvak neemt.
  • U hebt 3 dagen de gelegenheid om de medicijnen op te halen. Na 48 uur krijgt u per mail een herinnering. Na 72 uur vervalt de code en kunt u uw medicijnen in de apotheek op te halen.

    De afhaalautomaat is veilig en gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicijnen die u al langere tijd gebruikt en uw nieuwe medicijnen kunt u 24 uur per dag uit de afhaalautomaat halen. Voor een medicijn dat u voor de eerst keer gaat gebruiken, bellen wij u vooraf om uitleg te geven over het medicijn.
NB: de afhaalautomaat is niet geschikt voor de koelkastartikelen en producten met een afmeting groter dan een schoenendoos. Deze middelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Aanmelden voor de gratis afhaalservice:
Meld u aan via het aanmeldformulier. U dient ervoor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste e-mailadres heeft. Voor medicijnen waarvoor u zelf moet betalen, hebben wij uw toestemming nodig voor een automatische incasso (dit geeft u aan door het invullen van uw rekeningnummer op het aanmeldformulier). 

Medicatiebegeleiding:
Mocht u na het halen van uw medicijnen uit onze afhaalautomaat nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Uw apotheker en het apotheekteam zijn gespecialiseerd in geneesmiddelen. Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort. 
Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en bij de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP