U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze apotheek

 

Apotheek Keizerslanden is opgericht in 1967 en gevestigd in de wijk Keizerslanden, naast het winkelcentrum Keizerslanden. 

De apotheek vormt een samenwerkingsverband met Apotheek Meindersma en Apotheek Zandweerd en is aangesloten bij de Service Apotheekformule. Hiervoor is gekozen om samen met de zo’n 200 andere apotheken in Nederland de beste service en zorg te kunnen bieden aan onze cliënten.

De apotheek heeft middels diverse overlegorganen contact met andere zorginstellingen in de regio zoals huisartsen, het Deventer Ziekenhuis, verzorgingshuizen en thuiszorg.

Apotheek Keizerslanden is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015, certificatieschema voor de Openbare Apotheek van de Stichting Harmonische Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ)

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Apothekers:
Dhr. M.F.M. van den Bosch-Niestijl
Mevr. K.G. Dijkgraaf-Feitsma
Mevr. A. van den Wijngaarden - Orsel
Mevr. M.H. Koops-Bijker 

Apothekersassistenten:
Agnes, Angela, Chantal, Derya, Dinie, Karin, Manon, Marian, Mariel, Mariska, Meliha, Michelle, Miranda, Rianne, Sabine, Sanneke, Sarah Wil

Farmaceutische manager:
Irma

Bezorgers:
Hennie, Bert

Overige medewerkers:
Anne, Demie, Jacoliene, Gert, Tamara, Charissa

Service Apotheek Keizerslanden

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP