U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • HKZ gecertificeerd
  De Keizer Karelpark Apotheek is een klantgerichte en kwaliteitsbewuste apotheek die het als haar taak ziet farmaceutische zorg te verlenen in samenwerking met artsen, hulpverleners in de ketenzorg (bijv. de fysiotherapeut en de diëtist)  en zorgverzekeraars.  

  De Keizer Karelpark Apotheek is HKZ gecertificeerd. 

 •  Informatie

  • Wij geven gerichte informatie via onze folders over van alles wat met uw geneesmiddelen en gezondheid te maken heeft.
  • U kunt een afspraak maken met de apotheker voor een persoonlijk advies gesprek.
  • Als u een nieuw geneesmiddel komt ophalen krijgt u naast de bijsluiter mondelinge uitleg. U kunt uw geneesmiddelen de eerste keer daarom het beste persoonlijk afhalen.

 • Declaratie aan uw zorgverzekeraar
  Uw declaratie handelen wij rechtstreeks af met uw verzekeraar. Kortom, geen rekeningen meer van de apotheek voor middelen die in het basispakket zitten.

 • Geneesmiddelen ter vernietiging
  Overtollige of verouderde geneesmiddelen behoren tot chemisch afval. U kunt deze bij ons ter vernietiging aanbieden.

 • Privacy
  Wij proberen in de apotheek zoveel mogelijk rekening te houden met uw privacy. Indien u graag even apart wilt zitten hebben wij hiervoor een aparte voorlichtingsruimte.
  In de apotheek worden uw gegevens vastgelegd in een elektronisch patiëntdossier. U heeft het recht dit dossier in te zien. Al deze gegevens zijn niet toegankelijk voor onbevoegden en al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht.

  Kwaliteitskeurmerk
  De Keizer Karelpark apotheek is gecertificeerd voor het verlenen van farmaceutische zorg op basis van het certificatieschema van de Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de zorgsector.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP