U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Huidverzorging

 


Blessurebehandeling begint bij uw Apotheek

Onze blessurehoek geeft u een deskundig advies over het voorkomen en het behandelen van blessures. De blessurehoek is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken:

  • Blessures
  • Braces
  • Oefenmaterialen
  • Verzorgingsproducten

Ongeveer zestig procent van de Nederlandse bevolking beweegt onvoldoende. En dat terwijl bewegen allerlei ziektes en aandoeningen kan helpen voorkomen en genezen. Goed eten, niet of matig alcohol drinken en niet roken zijn andere factoren die bijdragen aan een gezond (sport)leven
 
Sporten is leuk. Zo maar fanatiek beginnen kan echter vervelende gevolgen hebben. Jaarlijks komen 1,2 miljoen acute en 200.000 chronische sportblessures voor. Het aantal, de ernst en de gevolgen van sportblessures zijn tussen 1997 en 2002 gedaald. Op sommige onderdelen is er sprake van een teruggang van 20% (zie ook de website van NOC*NSF ).
Wie sport, loopt wel altijd het risico een blessure op te lopen. Dan is het goed om te weten wat je precies hebt opgelopen, hoe je het kunt behandelen en hoe je in de toekomst kunt voorkomen dat het nog eens gebeurt.

Toch is niet alleen sporten een oorzaak van blessures: overbelasting kan ook het gevolg zijn van (huishoudelijk) werk. Ook het vaak uitvoeren van dezelfde handeling kan blessures veroorzaken, denk maar aan de muisarm. Ook bij artrose/artritis en bij een zweepslag zijn onze producten van de blessurehoek uitstekend toepasbaar. 

Graag presenteren wij dan ook ‘De Blessurehoek’. De Blessurehoek is een exclusieve samenwerking tussen Disporta en een beperkt aantal apotheken, waaronder onze apotheek. We hebben uitgebreide productinformatie en onze medewerkers hebben een opleiding gevolgd voor de juiste advisering van deze producten. Bij ons in de apotheek kunt u terecht voor een goed advies voor de behandeling van uw (sport-)blessure.

U treft hier op de site een korte presentatie aan van onze blessurehoek. Klikt u op de diverse mogelijkheden boven aan deze pagina.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP