U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Maatwerk
  De apothekers en hun assistentes zijn in staat om zeer speciale, niet bij fabrikanten te verkrijgen geneesmiddelen, zelf te maken. Die geneesmiddelen worden dan speciaal voor u  bereid, omdat niet ieder mens gelijk is en soms individuele zorg nodig heeft.

 • Inhalatie-instructie
  Wanneer een patiënt voor het eerst een geneesmiddel gaat gebruiken dat geïnhaleerd dient te worden, wordt er een inhalatie-instructie aangeboden. In een aparte ruimte oefent de apotheker of de assistente met de patiënt het inhaleren van het medicijn en geeft uitleg over het gebruik en de werking. U kunt ons altijd om een inhalatie-instructie vragen.

 • Incontinentie artikelen
  Wij kunnen de klanten uitgebreid informeren over het gebruik van incontinentie artikelen. Dit gebeurt discreet in een aparte ruimte. Van diverse artikelen zijn proefmonsters aanwezig die gratis worden meegegeven. Indien er een machtiging voor vergoeding bij uw verzekering nodig is, wordt die door de apotheek voor u verzorgd.

 • Wilt u de apotheker spreken?
  Als u een gesprek wilt met de apotheker, kunt u het beste (telefonisch) een afspraak maken. Dan weet u zeker dat u één van hen  kunt spreken en dat zij voldoende tijd voor u hebben.

 • Rechtstreekse declaratie naar de verzekering
  Indien uw verzekering en polisnummer bij ons bekend zijn, kunnen wij de rekening van de geleverde artikelen rechtstreeks naar uw verzekering sturen. U hoeft er dan zelf niet meer naar om te kijken. Echter, houdt u er rekening mee dat niet alle medicijnen (volledig) worden vergoed.

  Om rechtstreeks bij uw verzekeringsmaatschappij te kunnen declareren, is het wel noodzakelijk dat u ons meteen op de hoogte brengt van wijzigingen in uw verzekeringsnummer en/of verzekering. 

 • Medicijnpaspoort 
  Een medicijnpaspoort is handig om mee te nemen op reis. Ten eerste heeft u een document voor de douane en ten tweede is het een totaaloverzicht van de medicijnen die u gebruikt. Dit kan bij verlies van medicijnen of bij het raadplegen van een arts in het buitenland goed van pas komen.   
   
  Het maken van een medicijnpaspoort  is een gratis service van ons.

 

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP