U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Op reis

 

Gaat u op reis en weet u niet of u inentingen nodig heeft? Vraag het ons. Wij beschikken over de meest actuele gegevens over vaccinaties en reizigerszorg. Onze reizigerszorgspecialisten kennen de meest actuele situatie. Omdat een reisadvies persoonlijk is, nemen we echt even de tijd om het goed uit te zoeken en met u door te spreken. We werken samen met de lokale huisartsen. Ter voorbereiding kunt u alvast het online Reisformulier invullen.

Reisapotheek
Ook als u wat dichter bij huis blijft kan een goede reisapotheek van pas komen. Wij hebben alles in huis om uw verbandtrommel voor onderweg te vullen. En voor uw medicijnkastje thuis natuurlijk.

Vaccinaties
U kunt in een ander land in aanraking komen met besmettelijke ziektes die in Nederland niet (meer) voorkomen, zoals difterie en hepatitis A. Natuurlijk beschermen vaccinaties niet tegen alle ongemakken, maar met een goede voorbereiding wordt de kans al een stuk kleiner dat u ziek wordt tijdens uw vakantie.

Meer over reizigerszorg
Meer weten over reizigerszorg en vaccinaties? Maak een afspraak met een van onze assistenten. En kijk ook pagina reizigerszorg onder ons zorgaanbod.

Geneesmiddelenoverzicht
Als u naar het buitenland gaat en medicijnen gebruikt, kan een internationaal reisdocument voor de douane van pas komen. Trouwens, ook tijdens uw verblijf kan een geneesmiddelenoverzicht handig zijn. Bijvoorbeeld als u onverhoopt bij een dokter of in het ziekenhuis terecht komt. Op het geneesmiddelenoverzicht staan uw persoonlijke, actuele geneesmiddelen vermeld. Dit kunnen wij voor u regelen.

Reisadviesformulier

  • Dit formulier is bestemd om u een persoonlijk reisadvies te kunnen geven. Onze speciaal opgeleide reisadviseuses stellen dit reisadvies op volgens de laatste richtlijnen van het 'Landelijke coördinatiecentrum Reizigersadvisering'. Het advies is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en de manier waarop u reist. Vult u daarom alles zo volledig en zo precies mogelijk in. Uw eventuele reispartner vult een nieuw formulier in.
  • We streven ernaar u binnen een week telefonisch op de hoogte te brengen. We lichten u het advies dan graag toe. Reken voor het gehele traject ongeveer 6 weken. Sommige vaccinaties moeten tijdig worden geregeld.
  • Zijn er injecties nodig? Dat hangt af van het land en zelfs de regio in het land waar u naartoe reist. Wij zoeken het voor u uit en regelen de bestelling. Uw huisarts vaccineert.
  • Voor bepaalde landen van Afrika en Zuid-Amerika is een certificaat van een gelekoortsvaccinatie verplicht. Wij kunnen u hierover informeren, maar het vaccin zelf kunnen we niet leveren. Dit vaccin moet worden toegediend door een erkend gelekoortsvaccinatiecentrum, zoals de GGD.
  • Om op tijd te zijn voor eventuele vaccinaties, ontvangen wij uw aanvraag graag uiterlijk 6 weken voor uw vertrek. Veel eerder mag ook, dan bent u zeker op tijd en weet u wat er bij uw reis komt kijken. Is de tijd tot uw vertrek korter dan 6 weken? Neemt u dan toch zo spoedig mogelijk contact op, dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij een van onze reisadviseuses: Aukelina, Fokje, Grietje, Hilda, Janna en Sijke.
Klik hier om naar het formulier te gaan
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP