U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Op reis

 

Gaat u op reis en weet u niet of u inentingen nodig heeft? Vraag het ons. Wij beschikken over de meest actuele gegevens over vaccinaties en reizigerszorg. Onze reizigerszorgspecialisten kennen de meest actuele situatie. Omdat een reisadvies persoonlijk is, nemen we echt even de tijd om het goed uit te zoeken en met u door te spreken. We werken samen met de lokale huisartsen. Ter voorbereiding kunt u alvast het online Reisformulier invullen.

Reisapotheek
Ook als u wat dichter bij huis blijft kan een goede reisapotheek van pas komen. Wij hebben alles in huis om uw verbandtrommel voor onderweg te vullen. En voor uw medicijnkastje thuis natuurlijk.

Vaccinaties
U kunt in een ander land in aanraking komen met besmettelijke ziektes die in Nederland niet (meer) voorkomen, zoals difterie en hepatitis A. Natuurlijk beschermen vaccinaties niet tegen alle ongemakken, maar met een goede voorbereiding wordt de kans al een stuk kleiner dat u ziek wordt tijdens uw vakantie.

Meer over reizigerszorg
Meer weten over reizigerszorg en vaccinaties? Maak een afspraak met een van onze assistenten. En kijk ook bij reizigerszorg onder ons zorgaanbod.

Geneesmiddelenoverzicht
Als u naar het buitenland gaat en medicijnen gebruikt, kan een internationaal reisdocument voor de douane van pas komen. Trouwens, ook tijdens uw verblijf kan een geneesmiddelenoverzicht handig zijn. Bijvoorbeeld als u onverhoopt bij een dokter of in het ziekenhuis terecht komt. Op het geneesmiddelenoverzicht staan uw persoonlijke, actuele geneesmiddelen vermeld. Dit kunnen wij voor u regelen.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP