U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze apotheek


Apothekerszorg: toegankelijk, persoonlijk en betrouwbaar 
Natuurlijk is het verstrekken van geneesmiddelen op recept en zelfzorg voor een apotheek de belangrijkste taak. Ook voor ons. Daarbij willen we de randvoorwaarden creëren waarbij u een zo optimaal mogelijk effect van de medicijnen heeft en ze veilig worden toegepast. Dit doen wij met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor u. De apothekers en assistenten in ons team zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven. Samen met de huisartsen en andere zorgverleners in de buurt streven wij naar optimale zorg- en dienstverlening 'dicht bij huis'.

Bij alles wat we doen, proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kunt u niet langskomen? Dan bezorgen wij. Heeft u iets speciaals nodig? Dan zoek wij het uit en bestellen wij dat voor u. Wat we ook doen, in alles wat we doen bieden we net een beetje meer: persoonlijke aandacht en een servicegerichte instelling. 

Toegankelijk, persoonlijk en betrouwbaar. Die combinatie, dat is ons succesrecept voor goede zorg!

Zorg voor kwaliteit
De zorg voor kwaliteit hebben wij op verschillende manieren in onze werkwijze verankerd. Zo hanteren wij in ons dagelijks werk vaste protocollen: in de praktijk beproefde werkwijzen. Daarnaast laten we onze werkwijze op vaste basis door externen doorlichten.

HKZ-kwaliteitscertificaat
HKZ is dé kwaliteitsnorm voor zorginstellingen. Dit certificaat bewijst dat we voldoen aan de strengste en modernste eisen voor zorginstellingen, en dat we intern de zaken goed op orde hebben.
Het kwaliteitscertificaat is beperkt geldig. Jaarlijks wordt onze werkwijze en apotheek van top tot teen gecontroleerd door een extern bureau. Pas als we kunnen bewijzen dat alles in orde is, mogen we het kwaliteitscertificaat weer met recht inlijsten en ophangen.

Onze gegevens:
KvK.nr.: 66080312
BTWnr: NL856387630B01
IBAN: NL18ABNA0490550673

Betalingsvoorwaarden
Onze betalingsvoorwaarden zijn van toepassing

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP