U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke werkdag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.
 • Gemak van de Medicatierol
  Gebruikt u meer dan vier soorten geneesmiddelen naast elkaar? En hebt u soms moeite om alles uit elkaar te houden? Of vergeet u wel eens een tablet? Dan is de Medicatierol misschien iets voor u. Met dit systeem worden uw geneesmiddelen overzichtelijk verpakt. Op het tijdstip van inname opent u één zakje waarin uw geneesmiddelen in de juiste dosering zijn verpakt. Dat is wel zo gemakkelijk. Zo weet u zeker dat u de geneesmiddelen gebruikt, op het juiste moment en in de juiste dosering. De Medicatierol biedt een praktische oplossing. Per vastgestelde periode ontvangt u van de apotheek uw Medicatierol. Dit is een ´rol´ van aan elkaar gehechte zakjes. Op ieder zakje staat aangegeven welke geneesmiddelen het bevat, hoe deze eruitzien en wanneer u deze moet innemen. Op elk innamemoment scheurt u een zakje van de rol en kunt u uw geneesmiddelen gebruiken. Zo gebruikt u precies wat u nodig hebt. Omdat de geneesmiddelen in de juiste dosering zijn verpakt helpt het ouderen langer zelfstandig te blijven. Gaat u een dag op pad? Uw geneesmiddelen neemt u probleemloos mee. Eén zakje per tijdstip dat u van huis gaat. Op dit moment wordt de Medicatierol al door tienduizenden mensen in Nederland gebruikt. De Medicatierol is een service die uw Service Apotheek u kosteloos aanbiedt.  
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP