U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Klaar om te sporten!

Klaar om te sporten!

19 mei volgde de tweede stap van het openingsplan. We mogen langer naar het terras en ook de dierentuin en musea openen weer hun deuren. Daarnaast zijn de sportscholen en zwembaden weer open en buitensporten mag ook weer in grote groepen. Eindelijk! Let wel op: sporten gaat vaak samen met spierpijn. Zeker als je na lange tijd weer begint. Onze belangrijkste tip: start rustig. Zo voorkom je vervelende blessures!

Goede verzorging van het lichaam is belangrijk voor het herstel. En daar helpen wij je graag bij. In ons assortiment bieden we een heleboel producten voor verschillende situaties die je hierbij helpen. Zoals voetcrème, voor als je veel gelopen hebt. Of hygiëne handgel voor in de sportschool. Ben je fanatiek zwemmer? Kijk dan uit voor voetschimmel. Heb je toch voetschimmel, dan helpen we je graag met een antischimmelcrème.

Verschillende voedingssupplementen helpen ook voor soepele spieren. Bijvoorbeeld magnesium of Calcium/Vitamine D3. Desondanks nog spierpijn? Dan hebben we ook paracetamol voor je. Kom je terug van een blessure en is het nodig jouw spieren wat stevigheid te bieden? Maak dan gebruik van de braces of sporttape in ons assortiment. Ga hier overigens niet zelf mee experimenteren, maar vraag een fysiotherapeut om advies.

Heb je vragen over producten? Kom gerust lang in onze Service Apotheek. We helpen je graag!

Apotheek IJsselmuiden

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 18:00 uur
di 08:00 uur - 18:00 uur
wo 08:00 uur - 18:00 uur
do 08:00 uur - 18:00 uur
vr 08:00 uur - 18:00 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Bijzonderheden

  • Apotheek Ebbingepoort is zaterdag van 11u-13u geopend
  • 2e Paas-, Pinkster- en Kerstdag is Apotheek Ebbingepoort open van 11u-13u

Uw apotheker(s)

mw. K.G.A. Selles

BIG-nummer: 89061367217

mw. H.J.M.E. Dogterom Verburg

BIG-nummer: 69920572317

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP