U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar de apotheek te komen of wilt liever de deur niet uit? Dan bezorgen gratis wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Medicatiegesprek
  Gebruikt u meerdere geneesmiddelen naast elkaar? Dan kunt u een medicatiegesprek met de apotheker voeren. Dit heet een medicatiebeoordeling en wordt vaak vergoed door uw verzekering.
  In het gesprek kijken wij samen met u of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Op deze manier maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen wij problemen.
  Interesse? Neem gerust contact op met ons.

 • Beeldbellen met de apotheek
  De apotheek is ook digitaal goed te benaderen: zo kunt u met ons mailen en bellen, maar tegenwoordig beeldbellen wij ook. Voor de uitleg van geneesmiddelen, een medicatiebeoordeling of een vitaminegesprek, kunt u gewoon thuis blijven en maken we digitaal contact. Dit gebeurt via een veilige verbinding zodat het gesprek helemaal privé gehouden kan worden.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP