Onze app maakt je leven met medicijnen makkelijker

Geplaatst op 27-9-2021
Onze app maakt je leven met medicijnen makkelijker

De Service Apotheek-app maakt je leven met medicijnen makkelijker. Met de app weet je precies welke medicijnen je gebruikt, waarvoor ze bedoeld zijn en hoe ze eruitzien! Zo heb je altijd een overzicht van je medicijnen bij de hand. Handig als je naar het ziekenhuis moet of op reis gaat.

Controle over jouw medicijnen

We geven je controle. Je bestelt gemakkelijk nieuwe voorraad. Gewoon met één druk op de knop of een foto van het recept. Wel zo makkelijk. Je hebt al genoeg aan je hoofd. Ben je gestopt met je medicijnen? Of ze anders gaan gebruiken? Je geeft het gewoon aan ons door en wij controleren of alles goed gaat.

Ook stuurt de app je een herinnering als het tijd is voor je medicijnen. Zo vergeet je nooit meer een inname. En twijfel je wel eens of je het medicijn hebt ingenomen? In de app vink je ze zelf af, dus dan kijk je het voortaan gewoon even terug.

Slimme pillendoos

Alle belangrijke informatie over je medicijnen vind je terug. Zodat je het op je gemak nog eens kan doorlezen. Ook vind je er video’s met handige tips. Hoe je bijvoorbeeld het beste je medicijn inneemt.

Heb je toch nog vragen? Jouw apotheker en het apotheekteam staan altijd voor je klaar! Online maar ook in de apotheek.

Bekijk in deze video de nieuwe Service Apotheek-app.