Andere kleuren, meer Service Apotheek

Geplaatst op 1-5-2022
Andere kleuren, meer Service Apotheek

Andere kleuren, meer Service Apotheek

Ons logo en de kleuren gaan veranderen. Geen zorgen, voor jou verandert er niets. Het draait nog steeds om jouw gezondheid. Misschien nog wel meer. Wij werken namelijk hard aan de perfecte inrichting van onze Service Apotheken en aan een verbeterde app. Zodat we je nog beter kunnen helpen. We zorgen dat er genoeg ruimte is voor een gesprek over je gezondheid, dat je makkelijk je medicijnen bestelt én ophaalt. Dat je comfortabel wacht in jouw apotheek maar ons ook altijd online kan vinden.

Onze app maakt je leven met medicijnen makkelijker

Gebruik je onze app al? Ook deze app krijgt een nieuw jasje. De vernieuwde Service Apotheek-app is jouw slimme pillendoos waarin alles rondom je medicijnen bij elkaar komt. Zo heb je een overzicht van je medicijnen bij de hand, vergeet je nooit meer een inname en bestel je makkelijk nieuwe voorraad.

Altijd in de buurt

We zijn daar waar je ons nodig hebt. Online of in de buurt. Met 500 Service Apotheken zitten we verspreid door heel Nederland. En bij welke Service Apotheek je ook naar binnenloopt, het voelt binnenkort overal hetzelfde. Je herkent ons aan de vriendelijke blauwe kleur en de bekende S van Service. Met altijd een apotheekteam dat tijd voor je maakt en oor en oog heeft voor jouw situatie.

We helpen je op een manier die bij jou past. Online of in de apotheek. Je bent altijd welkom. Ook zonder afspraak.

In deze video zie je hoe de verandering eruit gaat zien.