U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Klantenservice


Vragen over uw geneesmiddelen?

Neem hiervoor contact op met uw apotheek. De contactgegevens van uw apotheek staan vermeld op de homepagina van deze website.

Retouren 
We doen ons uiterste best om de bestelling in perfecte staat bij u af te leveren. Is er toch iets mis gegaan? Een foutieve levering of beschadiging van het product? Dan kunt u het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren. Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt hiervoor een retournummer. 

Heeft u een verkeerd product besteld? Of heeft u zich bedacht? Ook om deze redenen kunt u het product retourneren. Meld de retourzending binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan bij de klantenservice. Let op: zorg ervoor dat de verpakking ongeopend is. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur en 17.00 via 085 743 03 80 en klantenservice@serviceapotheek.nl.

Inlogproblemen?
Of technische vragen over de website? Neem dan contact op met de websitebeheerder van Service Apotheek. Zij helpen u met al uw online vragen. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur en 17.00 via T 085 743 03 80 en E klantenservice@serviceapotheek.nl.

 

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP