U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze services

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.
 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke werkdag van 9.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur. Ook wanneer u vragen heeft die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, bestaat er de mogelijkheid om het gesprek in de spreekkamer te laten plaatsvinden.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Afhaalautomaat
  De Servilocker is een systeem waarmee u zelf uw herhaalmedicatie eenvoudig kunt ophalen. Het ophalen van uw herhaalmedicatie kan op elk moment van de dag en zonder wachttijd. Zodra uw medicatie klaarligt krijgt u een berichtje. De afhaalautomaat bevindt zich bij apotheek Hommesplein. Via de volgende link kunt u de mogelijkheden omtrent de afhaalautomaat en een aanmeldformulier vinden.
 • Medicijnrol
  Heeft u moeite met de juiste medicatie op de juiste dag en op het juiste tijdstip in te nemen? Dan kunt u gebruik maken van geneesmiddelen verpakt op een medicijnrol. De medicijnen worden per middel in zakjes uitgevuld waarop de dag, datum en het tijdstip van inname staan vermeld. Op deze manier kunt u uw therapietrouw vergroten en heeft u geen grote voorraden medicijnen thuis. Bij elke wijziging in uw medicatie krijgt u een nieuwe medicijnlijst, zodat er altijd een goed overzicht is van uw medicatiegebruik. Neem gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden. 
 • Medicijnpaspoort
  Een medicijnpaspoort is erg handig! Bijvoorbeeld wanneer u op reis gaat of wanneer u even het overzicht wat betreft uw medicatie kwijt bent. Naast de medicatie die u gebruikt, staan op het paspoort ook de stofnamen en het gebruik. Op deze manier kunnen zorgprofessionals zien wat u gebruikt, maar ook of u speciale eisen heeft voor geneesmiddelen vanwege uw gezondheid. U kunt uw medicijnpaspoort aanvragen in de apotheek.
 • Zelfzorg
  Niet voor alle medicatie is een recept nodig. Voor kleine ongemakken is ons team opgeleid om u deskundig te kunnen adviseren. In de apotheek vindt u een uitgebreid assortiment aan zelfzorgproducten. Samen vinden wij het meest geschikte middel voor u!
 • Oude medicijnen
  Uw oude medicijnen kunt u bij ons inleveren, zodat deze niet bij u thuis blijven liggen. Wij verzoeken u echter wel in verband met uw privacy om de verpakking en etiketten te verwijderen. Spuiten en naalden mogen alleen in een speciale container aangeboden worden. Deze is verkrijgbaar bij ons in de apotheek. Indien u medicatie terugbrengt in verband met overgevoeligheden, dan is het raadzaam om dit aan ons door te geven. Op deze manier kunnen wij uw dossier bijwerken en up-to-date houden.
 • Periodieke nieuwsbrief
  Altijd op de hoogte blijven over kleine kwaaltjes, zelfzorg en nieuwtjes over medicijnen? Of zou u graag iets meer willen weten over de wereld achter de balie? Dan is onze nieuwsbrief iets voor u! Hierin houden we u op de hoogte en vertellen we iets meer over onze apotheek. Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP