U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Belangrijke informatie: coronavirus

Belangrijke informatie: coronavirus

Juist omdat wij als apotheek een belangrijke taak hebben in de zorg, treffen wij extra maatregelen bovenop de maatregelen van de overheid en het RIVM. Zodat wij aan alle klanten en patiënten de benodigde zorg kunnen blijven leveren en iedereen toegang houdt tot medicijnen, hulpmiddelen en medicijnadvies. Heeft u vragen? Kom niet naar de apotheek, wij staan telefonisch en per e-mail voor u klaar

Neem voor spoedvragen telefonisch contact op via 020-6967321 van 9:00 tot17:30 uur en voor overige vragen graag per e-mail op info@apotheekholendrecht.nl

 

Samengevat zijn onze maatregelen als volgt:

1. Samen zorgen we ervoor dat u niet naar de apotheek hoeft te komen.

2. Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften.

3. Maatregelen die wij zelf nemen in ons eigen handelen.

 

 1. Samen zorgen we ervoor dat u niet naar de apotheek hoeft te komen

Zoals in het hele land geldt: heeft u last van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid, blijf binnen. Kom in dat geval ook NIET in de apotheek. Wij bieden u volop services om ervoor te zorgen dat u niet naar de apotheek hoeft te komen. De volgende oplossingen hebben wij voor u paraat:

o Bent u bijna door uw medicijnvoorraad heen of heeft u een spoedrecept? Onze bezorgers brengen uw medicijnen dan bij u thuis. Laat het ons bij voorkeur per e-mail weten op info@apotheekholendrecht.nl maar telefonisch kan ook op 020-6967321

 • Uw (herhaal)medicatie leveren wij zoveel mogelijk af via onze afhaalautomaat:

- Maakt u al gebruik van de afhaalautomaat? Dan ontvangt u het welbekende afhaalbericht met de pincode waarmee u de automaat kunt openen.

- Maakt u nog geen gebruik van de automaat? Dan registreren wij u graag hiervoor. Wij bellen en/of e-mailen u dan voor de registratie voor extra gegevens (zoals uw mobiele nummer en e-mailadres). U kunt uzelf hier ook al voor inschrijven via onze website: www.apotheekholendrecht.nl

 • Maak een online persoonlijk dossier aan via onze website op www.apotheekholendrecht.nl

Gebruik uw DigiD-account van de rijksoverheid om u te registreren. Let op: gebruik hiervoor de knop ‘registreren’ en niet ‘inloggen met DigiD’. Heeft u uw online persoonlijk dossier aangemaakt? Installeer vervolgens de Service Apotheek-app. U kunt met dezelfde inloggegevens inloggen in de app. Als u bij ons een online persoonlijk dossier heeft, geeft u eenvoudiger recepten door en bestelt u makkelijk medicijnen. Dan hoeft u daarvoor niet meer naar de apotheek te komen.

 

 1. Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften.

In de apotheek:

 • Houd gepaste afstand van de baliemedewerkers en bezoekers, op advies van het RIVM is dit ongeveer 1,5 meter.
 • Leun niet op de balie en raak zo min mogelijk dingen aan.
 • Betaal met de pin of contactloos.

 

 1. De maatregelen die wij zelf nemen in ons eigen handelen.

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om besmetting te voorkomen en uw toegang tot medicijnen en zelfzorgproducten te kunnen blijven verzekeren.

 • Wij desinfecteren oppervlakten die veel worden aangeraakt meerdere keren per dag. Denk hierbij aan deurklinken, het volgnummersysteem- apparaat, de display van de afhaalautomaat, de pinautomaat, stoelen en balies.

o Bezorgen van medicijnen: onze bezorgers houden een paar meter afstand bij het afleveren van medicijnen. Bij voorkeur leveren we nu uw medicijnen in een brievenbusdoos. Hiervoor hebben we wel van u een (mondelinge) verklaring nodig en daarmee gaat u akkoord met het bezorgen van uw medicijnen via de brievenbus. U ontvangt bij de eerste bezorging een brievenbusovereenkomst. Graag deze ingevuld retourneren.

o Wij overleggen met alle collega-zorgverleners zoals huisartsen en medisch specialisten zo veel als mogelijk telefonisch en we leggen momenteel geen huisbezoeken af.

 

Hamsteren niet nodig

 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot medicijnen, dit geldt ook voor zelfzorgproducten zoals paracetamol en vitaminesupplementen. Daarom beperken wij de uitgifte van paracetamol (indien nodig later ook andere producten). Is de paracetamol leverbaar? Dan leveren we die niet in grote hoeveelheden per klant, om te voorkomen dat er voor anderen een tekort ontstaat.
   

o Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van uw voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad van uw medicijnen in huis heeft.

 

Wij danken u voor uw begrip. Samen komen we er wel doorheen.

Service Apotheek Holendrecht

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Uw apotheker(s)

M.Y.Siegersma

BIG-nummer: 09066463017

F. de Ligt

BIG-nummer: 59026617117

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP