U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De nieuwe Leef! is uit!

De nieuwe Leef! is uit!

Mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van voeding voor de gezondheid. Ook in de apotheek is voeding steeds vaker onderwerp van gesprek. Bijvoorbeeld wanneer te vroeg geboren baby’s speciale voeding nodig hebben of kinderen een koemelkallergie hebben. De apotheek levert ook speciale of aanvullende voeding aan mensen die vanwege een ziekte ongewild afvallen.

In de nieuwe Leef! leest u alles over gezonde voeding. Isa Hoes en Medina Schuurman vertellen u graag over hun nieuwe boek met praktische tips over wat u allemaal zelf kunt doen aan beweging, ontspanning en voeding tijdens de overgang. Hoogleraar en voedingsspecialist Jaap Seidell legt uit wat de ernstige gevolgen van overgewicht zijn en hoe we dit kunnen voorkomen.

Bent u al bekend met de Schijf van Vijf? Wist u dat voeding van invloed is op de afbraak van medicijnen in uw lichaam? En kunt u de feiten van de fabels onderscheiden? Dat en meer leest u allemaal in de nieuwe Leef! Haal nu een exemplaar op in de apotheek. Of lees hem digitaal!

Apotheek Hofstad

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 18:00 uur
di 08:30 uur - 18:00 uur
wo 08:30 uur - 18:00 uur
do 08:30 uur - 18:00 uur
vr 08:30 uur - 18:00 uur
za 11:00 uur - 15:00 uur

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP