U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het niet zelf naar de apotheek te komen? Dan is het mogelijk om uw medicijnen in Puttershoek en Maasdam te laten bezorgen. De bezorgtijden zijn van 14.00 uur tot 18.00 uur. 

 • Gratis spreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. U kunt een afspraak maken voor ons gratis spreekuur dat op elke donderdag van 10.30 tot 11.30 uur is. Een afspraak op andere dagen en tijdstippen is in overleg ook mogelijk.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Oude geneesmiddelen & volle naaldencontainers
  Geneesmiddelen die u niet meer gebruikt, kunt u inleveren bij de apotheek waar u ze gehaald heeft of u kunt ze zelf gratis inleveren bij de RAD in Westmaas. Op deze manier worden ze op een correcte manier met het Klein Chemisch Afval (KCA) verwerkt en komen ze niet in het milieu terecht. Geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek worden altijd vernietigd en nooit opnieuw gebruikt!

  De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) vindt het onverantwoord medicijnen te hergebruiken, omdat het onmogelijk is geneesmiddelen die in handen van derden zijn geweest op eenvoudige wijze te testen op hun farmaceutisch-technische kwaliteit. "Niemand kan controleren hoe er buiten de apotheek met de geneesmiddelen is omgegaan. Niemand kan van buitenaf zien of de kwaliteit is aangetast doordat de geneesmiddelen op een foutieve wijze werden bewaard", oordeelde de plaatsvervangend hoofdinspecteur van de volksgezondheid voor de geneesmiddelen al in 1987 in het Pharmaceutisch Weekblad.

  Volle naaldencontainers kunnen, goed afgesloten, worden ingeleverd in de apotheek of bij de RAD in Westmaas. Nieuwe naaldencontainers kunt u op beide locaties gratis krijgen.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP