U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons


In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. 
  Recepten die na 14.00 uur bij de apotheek binnen komen worden in principe de volgende dag bezorgd. Kuurtjes of spoedrecepten die na 14.00 uur binnen komen kunnen uiteraard nog wel dezelfde dag bezorgd worden.

  U kunt de bezorger in principe tussen 15.00 uur en 18.00 uur verwachten. Indien de bezorger veel adressen langs moet, kan het soms wat langer duren voordat hij bij u arriveert.

  Als u niet thuis bent dan heeft de bezorger de opdracht het pakje mee terug te nemen naar de apotheek. U vindt dan een briefje in de brievenbus met de mededeling dat de bezorger bij u aan de deur is geweest. De bezorger mag het pakje niet zomaar door de brievenbus doen of aan de buren afgeven, tenzij anders met u is afgesproken.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke woensdag van 14.00 tot 15.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.
  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Aanmeten van Steunkousen
  Wij bieden u de mogelijkheid om bij "Apotheek Servicepunt" uw bandages, braces, compressiekousen en/of elastische kousen aan te laten meten. Een keer in de 2 weken, in de oneven weken op vrijdagochtend, zit een medewerkster van Apotheek Servicepunt in Apotheek Het Oude Land.
  Vooraf dient u een afspraak te maken via telefoonnummer: 0174-247386 of per email: afspraak@apotheekservicepunt.nl

 • Uw apotheek is gecertificeerd!
  Ruim 10 jaar geleden was Apotheek Het Oude Land de eerste apotheek in het Westland die het HKZ/ISO-9001 certificaat mocht ontvangen. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog altijd gecertificeerd. Dit betekent dat wij al onze werkzaamheden onder de loep hebben genomen en kritisch hebben gekeken naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kwaliteitscertificaat betekent dat er in de apotheek volgens vaste afspraken wordt gewerkt en dat de kwaliteit continu in het oog wordt gehouden.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP