U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Levering op rekening of kontante betaling 
  Het is mogelijk in onze apotheek om receptgeneesmiddelen op rekening te verkrijgen. Wij werken samen met Famed, die onze facturering verzorgt. De factuur die u ontvangt wordt verstuurd door Famed. U kunt altijd in de apotheek pinnen, kontant afrekenen of met de chipknip betalen.

 • Generieke geneesmiddelen en parallele geneesmiddelen
  Wij werken mee met verzekeraars en overheid om de kosten van geneesmiddelen zo beperkt mogelijk te houden. Zij vragen van ons om zo doelmatig mogelijk af te leveren. (Huis)artsen schrijven al zoveel mogelijk voor op de naam van de werkzame stoffen en wij leveren onder die naam af zodra een middel zo beschikbaar is. Eveneens uit kostenoverwegingen leveren wij soms identieke geneesmiddelen uit andere EU landen af (dit heet parallelimport). Graag geven wij u hierover tekst en uitleg als u dat wenst.

 • Speciale bestellingen
  De apotheek kan niet alle middelen — met name alternatieve en homeopatische middelen — in voorraad hebben. Daarvoor zijn er teveel in omloop.  Het kan dan ook voorkomen dat u ons vraagt om bepaalde middelen voor u te bestellen. Wij doen dat graag voor u. Wanneer u echter achteraf deze middelen niet meer wenst, kunnen wij zulke bestellingen doorgaans niet meer terugsturen.  Het gaat immers om geneesmiddelen. Indien dat het geval is zijn wij helaas genoodzaakt om u de kosten van een dergelijke bestelling toch in rekening te brengen.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Farmaceutische Patienten Zorg (FPZ)
  Farmaceutische Patiënten Zorg, afgekort FPZ, omvat heel veel. Maar waar het voor zorgt is het goed en veilig afleveren van geneesmiddelen. Het is dus eigenlijk de zorg voor u! 
  FPZ betekent dat er gecontroleerd wordt of u de juiste medicijnen krijgt. Als u meerdere medicijnen moet gebruiken wordt er gekeken of deze veilig samen gebruikt kunnen worden. 
  Maar FPZ betekent ook dat u informatie mee krijgt, bijvoorbeeld een bijsluiter. In de apotheek zelf is veelal een folderrek aanwezig waar u patiëntenverenigingen terug kunt vinden en nog veel meer informatie. 
  FPZ betekent dat u instructies krijgt als deze nodig zijn. Bijvoorbeeld inhalatietechnieken bij Astma en het gebruik van insuline pennen bij Diabetes (suikerziekte). Een persoonlijk gesprek in de privacy van een spreekkamer is ook mogelijk.

 • Reisadvies
  Wij kunnen u advies geven over de juiste EHBO doos. Voor in de auto, voor op vakantie en uw huis apotheek. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling kunnen wij u goed adviseren. Zorg ervoor dat de EHBO-doos voor uw situatie geschikt is. Voor wintersport zijn andere producten nodig dan voor een gezin dat op vakantie naar het strand gaat. 
  Bent u sportief dan moet er misschien meer tape en rekverband in uw EHBO-doos. Heeft u kinderen dan is een kinderaspirientje en pleister handig. Als u wat ouder bent kan een apart medicijndoosje voor uw dagelijkse medicijnen handig zijn. Bij ons is de kennis aanwezig om samen met u de juiste samenstelling te maken. Controleer de aanwezige producten ook eens op vervaldatum! 
  Advies voor verre reizen is complex. Een team of een aantal assistenten van een team zijn hier speciaal voor opgeleid. Vaak in samenwerking met GG&D of een ziekenhuis. Informeert u er in de apotheek gerust eens naar. 

 • Huidverzorging
  Niet direct iets wat u misschien in een apotheek zou zoeken. Maar er zijn merken huidverzorgingsproducten die alleen in de apotheek te verkrijgen zijn. Twee van de assistenten zijn speciaal opgeleid om u van het juiste advies te dienen. De leverancier kiest ook niet zomaar de apotheek om zijn producten neer te zetten. Hij weet dat een apotheekteam haar klanten altijd van hoogwaardig advies dient. Daar mag u dus op rekenen als u binnen gaat komt huidverzorgingsproducten!

 • Boeken in uw apotheek
  De mens van nu is constant op zoek naar informatie. Men wil op de hoogte zijn van zaken waar men mee te maken heeft, en terecht! De apotheek heeft een samenwerkingsverband gesloten met Stichting September. Stichting September produceert de zogenaamde ‘zorgboeken’. In de apotheek kunt u de titels opvragen. De boeken zijn op bijzonder heldere wijze geschreven over verschillende ziektebeelden. Het vertelt over de ziekte, over wat u zelf kunt doen, over de mogelijkheden die er zijn en informeert over literatuur en patiëntenverenigingen. Heel compleet en helder. Er is niet alleen behoefte aan medicijnen, er is ook behoefte aan informatie.

 • Consulentes
  De apotheek heeft als extra services consulentes in dienst. Zij kunnen voor u de vragen op gebied van incontinentie en en diabetes beantwoorden. Heeft u vragen over voeding, stoma, wond- en verbandmiddelen en/of andere hulpmiddelen dan kunt u deze aan het hele team vragen. Voor vragen hiervoor is een aparte ruimte beschikbaar om uw privacy te waarborgen.

  Om u optimaal van dienst te zijn werken we met afspraken. U kunt natuurlijk ook zonder afspraak langs komen.

  Voor Diabetes: Brigitte
  Voor incontinentie: Talina
  Apotheek Biermasz tel: 026-4423618

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP