U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  Wij hebben geen vast inloopspreekuur. U kunt iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker(s) en assistenten.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.
 • Prikpost
  Op dinsdag en donderdag is er tussen 8.30 en 10.00 uur een verpleegkundige van de Stichting Huisartsenlaboratorium Oost (SHO) in de apotheek aanwezig.
  De SHO verricht bloedonderzoek voor alle huisartsen in Enschede. Heeft u een verwijzing van uw huisarts? Dan kunt u op deze tijden bij ons terecht. Het maken van een afspraak is niet nodig.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP