U heeft nog geen producten in uw winkelmand

MijnGezondheid.net en MedGemak

MijnGezondheid.net en MedGemak

Service Apotheek Heeswijk-Dinther biedt u vanaf nu kosteloos de mogelijkheid via MijnGezondheid.net diverse zaken online te regelen.

Zo kunt u bijvoorbeeld:

1. Uw medisch dossier online inzien

2. Uw medicatie online of via de app MedGemak herhalen

3. Berichten veilig versturen en ontvangen van en naar uw apotheek

4. Wijzigingen van gegevens (zoals woonadres, e-mailadres, telefoonnummer of medische gegevens) online doorgeven

 

Wat moet u hiervoor doen:

Ga naar de website

www.mijngezondheid.net.

 

Om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beschermen logt u in met uw DigiD. Hierdoor zijn uw gegevens altijd goed beveiligd en kunt u ook als enige bij uw dossier.

Heeft u nog geen DidiD of wilt u meer informatie over het inloggen met DigiD? Kijk dan op https://www.digid.nl/ voor meer informatie.

Zodra u een DigiD account heeft aangemaakt en ingelogd heeft met DigiD kunt u gebruik maken van de functionaliteiten. Let op! De apotheek moet uw gegevens nog actief vrijgeven nadat u zich aan heeft gemeld. Pas daarna kan er optimaal gebruik worden gemaakt van alle functionaliteiten. Neem daarom contact op met de apotheek als het u (nog) niet lukt gebruik te maken van MijnGezondheid.net.

 

Wilt u de app MedGemak registreren?

Het voordeel van de app is dat u slechts een keer hoeft in te loggen met DigiD om uw account te koppelen aan de app. Daarna kunt u met een persoonlijke code inloggen in de app.

Om de app te kunnen gebruiken download u de app uit de appstore of google play store. Vervolgens logt u met uw DigiD in op www.mijngezondheid.net. Daarna kiest u boven in het scherm voor MedGemak registreren. Hier wordt een koppel-code en uw geboortedatum getoond. Deze kunt u vervolgens op de MedGemak app invoeren en daarna uw eigen 5-cijferige pincode instellen. Vanaf dat moment kunt u altijd met uw eigen code inloggen in de app en uw zaken bij onze apotheek via de MedGemak app regelen.

 

Wat als u een persoonlijk dossier heeft op de Service apotheek website?

Ons nieuwe klantenportaal MijnGezondheid.net gaan wij aanbieden naast de Service Apotheek website, waarop u mogelijk al een persoonlijk dossier heeft. Voor de aanvraag van herhaalmedicatie dient u de module van MijnGezondheid.net te gaan gebruiken in plaats van die van Service Apotheek. De andere functies die op de Service Apotheek website voor u beschikbaar zijn, zoals een webshop en een aantal Service Apotheek zorgprogramma’s, kunt u naast MGn blijven gebruiken.

 

 

 

Apotheek Heeswijk-Dinther BV

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
zo Gesloten
za Gesloten

Uw apotheker(s)

Mw. J.H.M. Melker-Noppen

Mw. J.H.M. Melker-Noppen

BIG-nummer: 69060389917

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP