U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Sponsored by Apotheek Heerde


Apotheek Heerde sponsort een groot aantal clubs en verenigingen in Heerde, Hoorn, Veessen en Vorchten. Wij doen dat niet met geld maar met verbandkoffers. Wij sponsoren omdat we vinden dat onze zorg verder gaat dan het uitgeven van medicijnen van goede kwaliteit en het geven van onafhankelijk en deskundig advies. Wij willen betrokken zijn bij de omgeving waarin we wonen en werken.

Verbandkoffer
Onze betrokkenheid uiten we door verenigingen, scholen en stichtingen die dat nodig hebben, te sponsoren met verbandkoffers, pleisters, gaasjes en verbandmaterialen. Een goed uitgeruste verbandkoffer is een absolute vereiste. In geval van ongelukken en verwondingen mag je niet misgrijpen.

Gratis aangevuld
Een goed uitgeruste verbandkoffer is primair de taak van de stichting of vereniging zelf. Als Apotheek Heerde helpen we daar graag bij. Daarom gaat onze sponsoring verder dan het geven van alleen een verbandkoffer. We spreken meestal af dat na overhandiging van de koffer de inhoud elk jaar tot een bepaald bedrag gratis kan worden aangevuld. Zo blijft de trommel up-to-date en dat is wel zo veilig.

Dierenambulance
Natuurlijk hopen we dat de pleisters en verbandmaterialen die we weggeven nooit worden gebruikt. En dat ze bij ons ingeleverd worden na het aflopen van de houdbaarheidsdatum. Geven wij ze daarna aan Dierenambulance Noord-Overijssel. Zij gebruiken ze om gewonde dieren te verzorgen.

Wie allemaal?
U kunt onze oranje verbandkoffers en verbandtrommels herkennen aan de sticker met de tekst Sponsored by Apotheek Heerde. U komt ze onder meer tegen bij:

  
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP