U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke woensdag van 11.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

  Gratis
  Voor het maken van een afspraak voor een medicatiegesprek kunt u naar de apotheek bellen en melden dat u een medicatiegesprek wilt. Aan een medicatiegesprek zitten geen kosten verbonden. We plannen de medicatiegesprekken op de maandagmiddag. Natuurlijk mag u ook iemand meenemen die meeluistert.

  Veel-gebruikers
  In samenwerking met de huisartsen in Heerde bekijken we sowieso eenmaal per jaar de medicatie van mensen die veel geneesmiddelen gebruiken. Dat is vooral belangrijk als er andere, nieuwe aandoeningen optreden zoals bijvoorbeeld nierfunctieverlies.

 • Servicedag bloedglucosemeter
  Apotheek Heerde organiseert voor diabetespatiënten in november een glucosemeter controledag. De exacte datum wordt tijdig bekendgemaakt en op de gebruikelijke manier met diabetespatiënten van Gezondheidscentrum Heerde gecommuniceerd. Deze servicedag voor diabetici wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Heerder huisartsen. 

 • Contracten met verzekeraars
  Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Als uw medicatie door uw zorgverzekeraar vergoed wordt (zie daarvoor uw eigen polisvoorwaarden), kunnen wij rechtstreeks voor u declareren. Middelen die niet vergoed worden, zoals verbandmiddelen, dienen bij ons contant betaald te worden. In uw polis staat wat uw verzekeraar aan u vergoedt.

 • Wat doen wij?
  • Verstrekking van al uw recepten van huisarts, specialist, enz.
  • Persoonlijke controle op wisselwerking, allergiën, contraindicaties, enz.
  • Bereiding van geneesmiddelen.
  • Prima contacten met uw huisarts, frequent overleg.
  • Voorlichting over alle medicijnen, hulpmiddelen, incontinentie, middelen bij diabetes, voeding, enz.
  • Gratis bezorging voor mensen die dat nodig hebben.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP