U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze apotheek

 

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Apothekers 
mw E. Rozendal (gevestigd apotheker)
mw L. de Graaf
dhr. R.G. Timmerman
mw J. Touwen

Apotheek Heerde is een moderne en gecertificeerde apotheek in de gemeente Heerde. De apotheek stelt zich tot doel om zorg dicht bij huis, persoonlijk, betrokken en deskundig te houden. Wij zijn gespecialiseerd in medicatie voor ouderen, onder andere door ons werk in Viattence en Hanzeheerd, en staan in nauw contact met alle andere gezondheidswerkers in Heerde zoals de thuiszorg, de huisartsen, de fysiotherapeuten en de tehuizen.

Apotheek Heerde wil echter meer zijn dan een belangrijke schakel in de gezondheidszorg in Heerde. Wij willen ook wezenlijk bijdragen aan de samenleving waar wij onderdeel van zijn. Daarom geven we voorlichting over medicijnen aan scholieren van de basisscholen in Heerde en Veessen. Sponsoren we sportverenigingen met een door NOC*NSF gecertificeerde verbandtrommel. Organiseren we, bijvoorbeeld samen met Fysiotherapeutisch Centrum Heerde en de Heerder huisartsen, voorlichtingsbijeenkomsten over aandoeningen en ziekten. En als er oude verbandmaterialen teruggebracht worden dan schenken we die aan de dierenambulance. 

Service Apotheek Heerde!

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP