U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De herhaalservice

De Herhaalservice biedt het meeste gemak als het gaat om het herhalen van medicijnen. U hoeft namelijk niet meer zelf een herhaalrecept aan te vragen: uw apotheek doet dit voor u. Wij vragen tijdig een nieuw herhaalrecept voor u aan bij uw huisarts. Deze stuurt het recept vervolgens retour naar de apotheek waar de geneesmiddelen worden klaargemaakt. Ongeveer twee weken voordat uw medicijnen op zijn, krijgt u van ons een e-mail dat uw nieuwe voorraad klaar staat. U bepaalt zelf wanneer u deze medicijnen ophaalt. 

Veilig
Naast het gemak dat uw apotheek uw herhaalmedicatie bijhoudt, aanvraagt en voor u klaar zet, geeft de herhaalservice een extra controle op het juiste gebruik. Doordat de geneesmiddelen automatisch voor u worden klaargezet, merken we of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Daarnaast is de herhaalservice veilig. Met de service kan de apotheker uw totale gebruik bij elke herhaalaflevering evalueren.

Deelnemen?
Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Vul het  aanmeldformulier in of haal in de apotheek de folder ‘Het gemak van de herhaalservice’. In de folder staat een aanmeldformulier dat u bij ons kunt inleveren. Op het aanmeldformulier vult u onder andere de naam van uw huisarts in, welke medicijnen u gebruikt en hoeveel stuks u van elk nog heeft. Na het inleveren van het aanmeldformulier start de herhaalservice en houden wij uw medicijnvoorraad bij. Gebruikt u verschillende medicijnen en hebt u van het ene meer voorraad dan van het andere, dan trekken we dat bij de eerstkomende medicijnuitgifte gelijk.

 

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP