U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De herhaalservice

De Herhaalservice biedt het meeste gemak als het gaat om het herhalen van medicijnen. U hoeft namelijk niet meer zelf een herhaalrecept aan te vragen: uw apotheek doet dit voor u. Wij vragen tijdig een nieuw herhaalrecept voor u aan bij uw huisarts. Deze stuurt het recept vervolgens retour naar de apotheek waar de geneesmiddelen worden klaargemaakt. Ongeveer twee weken voordat uw medicijnen op zijn, krijgt u van ons een e-mail dat uw nieuwe voorraad klaar staat. U bepaalt zelf wanneer u deze medicijnen ophaalt. 

Veilig
Naast het gemak dat uw apotheek uw herhaalmedicatie bijhoudt, aanvraagt en voor u klaar zet, geeft de herhaalservice een extra controle op het juiste gebruik. Doordat de geneesmiddelen automatisch voor u worden klaargezet, merken we of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Daarnaast is de herhaalservice veilig. Met de service kan de apotheker uw totale gebruik bij elke herhaalaflevering evalueren.

Intakegesprek
Wilt u weten of de herhaalservice iets voor u is?  klik hier voor het aanmeldformulier of haal in de apotheek de folder ‘Gemak van de herhaalservice’. In deze folder staat een aanvraagformulier die u bij ons kunt inleveren. Na aanmelding nemen we contact op voor een intakegesprek. Dat kan in de apotheek zijn of telefonisch. We bekijken dan of de herhaalservice bij u past en nemen meteen uw actuele geneesmiddelengebruik en -voorraad door. Bij een positieve uitkomst spreken we af vanaf welke datum de herhaalservice van start gaat.

Gratis
Aan de herhaalservice van Apotheek Heerde zijn geen kosten verbonden.

 

 

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP