U heeft nog geen producten in uw winkelmand

ServiLocker van apotheek Heer


De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem, waarmee uw geneesmiddelen veilig en eenvoudig door uzelf kunnen worden afgehaald bij apotheek Heer aan de Einsteinstraat. Zodra wij uw recept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de ServiLocker. U ontvangt vervolgens een afhaalbericht via email of gratis SMS van ons, met daarin een afhaalcode.

Met deze code kunt u uw geneesmiddelen zelf afhalen uit de ServiLocker, op een tijdstip dat u het best uitkomt: 24 uur per dag en7 dagen in de week.

De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wat kan er niet in het kluisje?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Grote verpakkingen zoals medische hulpmiddelen.
  • Geneesmiddelen waarbij de apotheek extra informatie wil geven of ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer u en geneesmiddel voor het eerst gaat gebruiken.

Hoe werkt onze ServiLocker?

1. Inschrijven
U kunt zich aanmelden voor de ServiLocker door hier te klikken en het aanmeldingsformulier in te vullen. U dient te beschikken over een emailadres of een mobiele telefoon

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen binnen een werkdag voor u klaargezet in de ServiLocker.

3. Email of SMS-bericht
U ontvangt een email of een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. Hierin wordt een unieke afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur wordt uw geneesmiddel uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de ServiLocker
Volg de instructies op het scherm van de ServiLocker. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De ServiLocker is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding

  • Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen.
  • Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort.
  • Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP