U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online

Hoogleraar en voedingsspecialist Jaap Seidell

Te zwaar, eigen schuld dikke bult?

Lees het interview met hoogleraar Jaap Seidell van de VU, dé specialist als het gaat om voeding en overgewicht. Al 35 jaar onderzoekt hij de oorzaken van overgewicht en manieren om het te stoppen.

Boekentips

Ook in deze Leef! maakt u kans op het winnen van een boek! 

Leef! geeft in samenwerking met Kosmos Uitgevers 10 exemplaren van het boek ‘Over de rand’ van Linda Romein weg.

Ook verloten we in samenwerking met Meulenhoff Boekerij 10 exemplaren van het boek ‘De rode dageraad’ van Simon Sebag Montefiore.

Kans maken? Klik hier.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques


Profiteren van aantrekkelijke kortingen?
Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 96 of print ze hier.

Thema voeding en huid

Aandacht voor voeding

Apotheker Yvonne Jordan, Service Apotheek de Ronde Venen en Service Apotheek Mijdrecht: “Voeding is aan de balie steeds vaker onderwerp van gesprek. We leveren speciale voeding, bijvoorbeeld voor te vroeg geboren baby’s of voor kinderen met een koemelkallergie. Ook leveren we speciale of aanvullende voeding aan mensen die vanwege een ziekte ongewild afvallen. Dit komt voor bij bijvoorbeeld kanker, ziekten aan de nieren en longziekten zoals COPD. Vragen over speciale en aanvullende voeding? U kunt altijd bij uw apotheek terecht.”

Isa Hoes & Medina Schuurman

Wees lief voor je lijf in de overgang!

Isa Hoes en Medina Schuurman schreven samen het boek Te Lijf: de ‘oerbijbel over de overgang’. Ze merken dat heel veel vrouwen (én hun mannen) behoefte hebben aan informatie hierover. Hun nieuwe uitgave I’M Lijfboek staat boordevol tips over wat je allemaal zelf kunt doen aan beweging, ontspanning en voeding.

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2018 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Geluk en Vrijheid. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine


Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op gratis kaartjes voor het Happy met je huid festival en een overnachting in een bed-and-breakfast! Kans maken? Klik hier.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP