U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze apotheek

 

Apotheek Hanzeplein is als één van de weinige apotheek in de provincie Groningen 7 dagen per week geopend. Parkeren kunt u (beperkt) voor de apotheek en in de parkeergarage van het UMCG. Het eerste half uur in de UMCG parkeerplaats is gratis.

Door onze professionele werkwijze zorgen wij ervoor dat we kunnen beschikken over voldoende informatie om voorgeschreven medicijnen op een verantwoorde manier aan u af te kunnen leveren. Ongeacht of u als patiënt bij ons ingeschreven staat of niet! Wij adviseren wel altijd een overzicht van uw eigen medicijnen bij u te dragen.
In een jonge en moderne stad als Groningen, moet ook de apotheek met zijn tijd meegaan. Apotheek Hanzeplein beschikt over een modern automatiseringssysteem, waarin zoveel mogelijk relevante informatie staat opgeslagen. Uiteraard zeer goed beveiligd tegen onrechtmatig gebruik. Daarnaast zijn wij via het grootste zorgnetwerk van Nederland gekoppeld met vele andere zorgverleners in de provincie, waaronder apotheken, huisartsen en ziekenhuizen. Tenslotte treft u op deze website enkele mogelijkheden aan die het voor u kinderlijk eenvoudig maken om uw herhalingsrecepten aan te vragen. Zonder dat u daar één telefoontje voor hoeft te plegen! 

Apothekers
Drs. M. Nijland - BIG-nummer 89053245017 
Drs. R.N. Santoe - BIG-nummer 89915523317
Drs. E.J.P. Brill - BIG-nummer 29914761017

Service Apotheek Hanzeplein

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP