U heeft nog geen producten in uw winkelmand

We mogen weer op reis!

We mogen weer op reis!

Voor de meeste mensen is het een jaar geleden: reizen. Of je nu naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, hoe ga je ook alweer met medicijnen op pad? Wij helpen je graag met vakantie-advies.

Meenemen van medicijnen

Niet alle medicijnen mag je zomaar meenemen naar het buitenland. Je heb dan een verklaring nodig. En in het buitenland kunnen je medicijnen anders heten dan je gewend bent. Wat doe je met de inname van je medicijnen bij tijdverschil? Onze eerste tip? Download onze handige Service Apotheek-app! Daarmee heb je altijd een overzicht van jouw medicijnen met de juiste namen bij de hand, voor de zekerheid. En stel je handige innameherinneringen in. Ook fijn als je in Nederland vakantie viert, want door een andere routine vergeet je makkelijker je medicijnen in te nemen.

Huidbescherming

Ook helpen we graag bij het kiezen van de juiste bescherming van je huid en ogen. Kijk bijvoorbeeld nooit recht in de zon. Zelfs met een goede zonnebril is dit slecht voor je ogen. Sommige medicijnen maken je huid gevoelig voor zonlicht. Daarom hebben we advies dat bij je past: welke zonbescherming past het beste bij jouw huidtype?

Reisapotheek

Het aanvullen van je reisapotheek en EHBO-doos is ook belangrijk. Zo ben je voorbereid op diarree, reisziekte, en insectenbeten. Denk ook aan pijnstillers, verband, desinfectiegel en een tekenkaart.

Goed voorbereid op reis? Maak een afspraak of kom langs in de apotheek. Zo ga jij met een gerust hart op vakantie.

Apotheek Groesbeek

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Uw apotheker(s)

Marie-Jose Scheepens-Los

BIG-nummer: 39040333517

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP