Leef!-magazine

Leef! werking en bijwerking van medicijnen


Leef! is het gratis gezondheidsmagazine van Service Apotheek. 3 keer per jaar ligt er in jouw Service Apotheek een nieuw nummer voor je klaar. Met openhartige interviews met bekende Nederlanders en zorgverleners. Antwoorden op jouw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en medicijngebruik.

Wat nog meer? Winacties en puzzels met leuke prijzen, zoals boeken, cursussen, gadgets en onvergetelijke uitstapjes!

De rol van DNA bij medicijnadvies


Service Apotheek Kalsdonk in Roosendaal neemt deel een landelijk onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarbij wordt gekeken naar de haalbaarheid van DNA-onderzoek in de apotheek.

Bij een groep patiënten is onderzocht of een bepaald antistollingsmedicijn voor hen wel of niet veiliger is dan de 2 antistollingsmiddelen die meestal worden voorgeschreven. Apotheker Chantal van Uem en Poliklinisch apotheker en onderzoeker Amar Levens vertellen hier uitgebreid over.

Leef! actieproducten


Profiteren van aantrekkelijke kortingen? Ontdek de kortingen op de verschillende Service Apotheek-producten uit Leef! 111.

Archief Leef!


Ben je op zoek naar een vorige uitgave van Leef!-magazine? De laatste edities hebben wij voor je op een rijtje gezet!

Meld bijwerkingen


"Draag bij aan de kennis over bijwerkingen."
Agnes Kant Directeur van Bijwerkingencentrum Lareb

Wist je dat je bij Bijwerkingencentrum Lareb klachten kunt melden als je denkt dat die worden veroorzaakt door medicijnen? Het Lareb verzamelt alles over bijwerkingen en informeert zorgverleners hierover.

Jack Spijkerman


Oud-cabaretier en presentator Jack Spijkerman werd onder meer bekend met het radioprogramma ‘De Steen en Beenshow’ en het tv-programma ‘Kopspijkers’.

We spraken met Jack over de COPD waarmee hij al jaren leeft. Zijn beste medicijn? Bewegen en stoppen met roken!

“Mijn longen hebben een capaciteit van 75%. Dat merk ik vooral met traplopen.’’

Winacties


In iedere Leef! staan verschillende winacties. Daarmee maak je kans op leuke prijzen: van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor bijzondere uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel


Actiepagina Leef!-magazine


Als trouwe lezer van Leef!-magazine profiteer je van acties die speciaal voor jou zijn samengesteld. In deze editie maak je kans op een gratis online masterclass ‘Master Your Breath’ t.w.v. € 199,-