U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Prikdienst
  Als service aan onze cliënten bieden wij de mogelijkheid om op werkdagen iedere ochtend tussen 8.00 en 10.00 uur bloed te laten prikken in onze apotheek bij de prikpost van SHL. Hiervoor moet u uw bloedprikformulier, uw ponsplaatje en een legitimatie mee nemen.

 • Inhaleren? Laat u instrueren!
  Inhaleren is een speciale manier van medicijnen innemen. Het is van groot belang dat dit op de juiste gebeurd. Vaak is hierbij een hulpmiddel (voorzetkamer) nodig. Daarom geven wij de eerste altijd een instructie.
  Maar ook als u de middelen langer gebrukt is het goed om weer even goed door te nemen waar allemaal op gelet moet worden. Loop binnen voor instructie (in de longweek in mei).Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP