U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Servilocker

De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee uw geneesmiddelen veilig en eenvoudig kunnen worden afgehaald, zonder tussenkomst van één van onze assistenten. Zodra wij uw herhaalrecept hebben verwerkt, plaatsten wij de geneesmiddelen in de ServiLocker. U ontvangt vervolgens een elektronisch afhaalbericht (via e-mail of SMS) van ons, met daarin een afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u uw geneesmiddelen afhalen uit de ServiLocker, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. U kunt nu 7 dagen in de week, 24 uur per dag uw geneesmiddelen ophalen. Dus ook ’s avonds en in het weekend!

De voordelen van de Servilocker op een rijtje:

 • 24/7 afhalen
 • Geen wachttijd
 • Berichtgeving wanneer uw medicatie klaar ligt
 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig en gratis

Gebruik maken van de ServiLocker?
Als u gebruik wilt maken van onze ServiLocker, dient u zich éénmalig aan te melden door het invullen van het inschrijfformulier op de website (https://goorseapotheek.leef.nl/servilocker-goorse). U dient te beschikken over een e-mailadres of een mobiele telefoon.

Welke producten worden niet via de ServiLocker uitgegeven?

 • Gekoelde producten.
 • Geneesmiddelen die u voor het eerst krijgt, waarbij de apotheek extra informatie wil geven, een vraag heeft aangaande uw medicatie of als het langer dan één jaar geleden is dat u de medicijnen voor het laatst heeft opgehaald.
 • Geneesmiddelen die wij niet of niet volledig kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.
 • Grote verpakkingen, zoals medische hulpmiddelen.

In deze gevallen ontvangt u geen afhaalbericht die geschikt is voor de ServiLocker en dient u de middelen af te halen in de apotheek. Dit zal duidelijk in de e-mail die u van ons ontvangt vermeld staan.

Hoe werkt onze ServiLocker?

 1. Geneesmiddelen klaarzetten
  Zodra wij uw herhaalrecept hebben verwerkt, plaatsten wij de geneesmiddelen in de ServiLocker.
 2. E-mail of SMS
  U ontvangt per plaatsing een e-mail en/of SMS van ons, met daarin een unieke afhaalcode. Met deze afhaalcode en de dag en de maand van uw verjaardag kunt u uw geneesmiddelen zelf afhalen uit de ServiLocker.
 3. Geneesmiddelen ophalen uit de ServiLocker
  U kunt u uw geneesmiddelen uit de ServiLocker halen door de aanwijzingen op het scherm te volgen. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. De deur van de locker kunt u zelf opentrekken, het vakje achter de deur opent zich automatisch. 
  Let op! Gedurende 20 seconden blijft het vakje van de medicatie geopend, daarna sluit deze automatisch en kan het vakje niet opnieuw worden geopend. Daarnaast kunt u maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit de ServiLocker pakt.

U vindt de ServiLocker in de toegangshal van het Medisch Centrum.
De video hieronder laat zien hoe de ServiLocker werkt: 

24/7 toegankelijk
Tijdens openingstijden is de ServiLocker vrij toegankelijk. Buiten openingstijden van de apotheek kunt u de (eerste) schuifdeur van het Medisch Centrum openen door op het paneeltje rechts van de deur uw afhaalcode in te toetsen gevolgd door een #
U verlaat de tochtsluis door op de schakelaar onder het scherm te drukken.

Klik hier om u aan te melden.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP