U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

Weekrollen – Het medicijnen doseersysteem
Wanneer u meerdere geneesmiddelen gebruikt, is het soms lastig om de verschillende medicijnen op het juiste tijdstip in te nemen. Hiervoor  is een oplossing bedacht, namelijk de zogenoemde weekrollen of baxters. Alle geneesmiddelen zijn in een weekrol, per dag en innametijdstip handig en overzichtelijk verpakt. U ontvangt deze geneesmiddelen per week van ons. Informeer bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Onze apotheek hanteert de volgende doorlooptijd voor herhaalrecepten:
Herhaalrecepten aangevraagd voor 10.00 uur, kunt u na 1 werkdag ophalen na 15.00 uur.

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP