U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Nieuwe locatie!


De Flora Apotheek verhuist op 2 december naar een nieuwe locatie. Vanaf 4 december 2017 bent u van harte welkom in onze nieuwe apotheek aan het Koggeschip 218 in Colmschate.

Wat betekent de verhuizing voor u?

 • Op 30 november verhuist de Servilocker. Dit betekent dat er vanaf 8.00uur ’s ochtends die dag geen pakjes meer beschikbaar zijn via de Servilocker. Op maandag 4 december wordt de Servilocker weer in gebruik genomen.
   
 • Op 1 december bereiden wij ons voor op de verhuizing. Er wordt die dag met minimale bezetting gewerkt in de apotheek, graag vragen wij u om ons op 1 december even te ontzien.
   
 • Zaterdag 2 december is de apotheek gesloten. In plaats daarvan is apotheek De Vijfhoek deze zaterdag eenmalig geopend van 9.00 - 13.00 uur. Heeft u een afhaalbericht ontvangen en wilt u het 2 december ophalen bij apotheek De Vijfhoek? Laat het ons even weten, dan zorgen wij dat het klaarligt.

  Adres apotheek De Vijfhoek: Andriessenplein 24, 7425 GZ, Deventer.
   
 • Vanaf 4 december wijzigen onze openingstijden:
  • Maandag-vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
  • Zaterdag: 9.00 -13.00 uur


Op 25 en 26 december en 1 januari zijn De Flora apotheek en apotheek De Vijfhoek gesloten.
 
Let op: in verband met de reorganisatie van de Oostriklaan is de komende maanden de parkeergelegenheid bij de apotheek niet optimaal. Wij hebben met de gemeente afgesproken dat er 2 parkeerplaatsen worden gereserveerd voor de apotheek inclusief 1 invalidenparkeerplaats. Onze excuses voor het ongemak. 

NIeuwsgierig naar de nieuwe apotheek?
U kunt de verbouwing in de nieuwe apotheek natuurlijk ook online volgen via onze Facebook account. Volgt u ons nog niet? Ga dan snel naar onze Facebook pagina!

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP