U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Belangrijke informatie: Coronavirus

Belangrijke informatie: Coronavirus

1. Samen zorgen we ervoor dat niet iedereen naar de apotheek hoeft te komen

Zoals in het hele land geldt: heeft u last van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid, blijf binnen. Kom in dat geval ook NIET in de apotheek. Wij bieden u volop services om ervoor te zorgen dat u niet naar de apotheek hoeft te komen. Na overleg met de huisartsen in onze regio hebben we ook besloten de bestellingen van mensen van 70+ te bezorgen, om mogelijke blootstelling aan het virus te voorkomen.

Herhaalrecepten aanvragen kunt u vanuit huis doen, met de service apotheek app of via de telefoon:

  • Maak een online persoonlijk dossier aan via onze website op https://www.serviceapotheek.nl/eppinga

Gebruik uw DigiD-account van de rijksoverheid om u te registreren. Let op: gebruik hiervoor de knop ‘registreren’ en niet ‘inloggen met DigiD’. Heeft u uw online persoonlijk dossier aangemaakt? Installeer vervolgens de Service Apotheek-app. U kunt met dezelfde inloggegevens inloggen in de app. Als u bij ons een online persoonlijk dossier heeft, geeft u eenvoudiger recepten door en bestelt u makkelijk medicijnen. Dan hoeft u daarvoor niet meer naar de apotheek te komen.

  • Bel met 088-0800115 en volg de aanwijzingen. U toetst uw viercijferig geboortejaar in en sluit af met een # (hekje). Hiera toetst i hetherhaalnummer da op het doosje staat en sluit af met een # (hekje).

2. Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften.

In de apotheek:

  • We werken met een sluis, waarin slechts 1 persoon tegelijkertijd geholpen wordt. Moet u even buiten wachten totdat u aan de beurt bent, houdt dan gepaste afstand van de bezoekers, op advies van het RIVM is dit ongeveer 1,5 meter.
  • Als er al iemand in de sluis staat, willen we u vragen te wachten totdat deze persoon weer de sluis verlaat om het risico op besmetting tegen te gaan
  • Leun niet op het loket en raak zo min mogelijk dingen aan.
  • Betaal met de pin, bij voorkeur contactloos.

 

3. De maatregelen die wij zelf nemen in ons eigen handelen.

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om besmetting te voorkomen en uw toegang tot medicijnen en zelfzorgproducten te kunnen blijven verzekeren.

  • Wij desinfecteren oppervlakten die veel worden aangeraakt meerdere keren per dag. Denk hierbij aan deurklinken, het loket, de display van de pinautomaat, de balie en stoelen.

o Bezorgen van medicijnen: onze bezorgers houden een paar meter afstand bij het afleveren van medicijnen.

o Wij overleggen met alle collega-zorgverleners zoals huisartsen en medisch specialisten zo veel als mogelijk telefonisch en we leggen momenteel geen huisbezoeken af.

 

Hamsteren niet nodig

  • Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot medicijnen, dit geldt ook voor zelfzorgproducten zoals paracetamol en vitaminesupplementen. Daarom beperken wij de uitgifte van paracetamol (indien nodig later ook andere producten). Is de paracetamol leverbaar? Dan leveren we die niet in grote hoeveelheden per klant, om te voorkomen dat er voor anderen een tekort ontstaat.

o Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van uw voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad van uw medicijnen in huis heeft.

Wij danken u voor uw begrip. Samen komen we er wel doorheen.

Apotheek Eppinga

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP