U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Service Apotheek Eijsden in Plus Raymond en Esther Custers

Service Apotheek Eijsden heeft een servicepunt bij Plus Raymond en Esther Custers. U kiest zelf een gewenst moment om uw medicijnen op te halen. Uw recept wordt door Service Apotheek Eijsden klaargemaakt en gecontroleerd. Vervolgens zetten wij de medicijnen voor u klaar bij de servicebalie van Plus Raymond en Esther Custers. U krijgt dezelfde service als bij Service Apotheek Eijsden, maar dan op een andere locatie!

Hoe werkt het?

  1. U kunt zich bij de apotheek aanmelden voor het Servicepunt. Indien u eenmalig of incidenteel gebruik wilt maken van het Servicepunt (dus niet ieder recept wilt afhalen bij het Servicepunt) kunt u per keer telefonisch doorgeven dat u uw medicijnen wilt ophalen bij het Servicepunt. Indien u een recept thuis heeft en wilt u de medicatie ophalen bij het Servicepunt, kunt u uw recept in de brievenbus bij het servicepunt doen.
  2. Service Apotheek Eijsden maakt uw medicijnen klaar, voert medicatiebewaking uit, stelt uw huidige apotheek op de hoogte (indien van toepassing) en levert uw medicijnen af bij het servicepunt.
  3. Als u voor 12.00 uur uw recept aanvraagt bij de huisarts of voor 14.00 uur uw herhaalrecept in de brievenbus bij het servicepunt doet, kunt u de volgende werkdag na 16.00 uur de medicijnen ophalen. Vergeet niet bij het afhalen uw identiteitsbewijs mee te nemen of een kopie mee te geven als iemand anders uw medicijnen komt ophalen.

Handige service

-          Ruime openingstijden

-          Uw medicijnen tegelijk afhalen met uw boodschappen

-          Gratis afhaalservice

-          Uw privacy is gewaarborgd

Spoedmedicatie
Bij recepten voor spoedmedicatie (geen herhaalrecepten) adviseren wij contact op te nemen met Service Apotheek Eijsden. U kunt dan een afspraak maken voor bezorging bij het servicepunt in Plus Raymond en Esther Custers of thuisbezorging.

Medicatie die u voor het eerst krijgt

Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over het gebruik van uw medicijnen. Daarom bellen we u om uitleg te geven over wat het middel doet, hoe u het medicijn moet gebruiken en de eventuele bijwerkingen die kunnen optreden. Vul bij uw aanmelding een telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent.

Mochten uw medicijnen niet geheel vergoed worden, dan ontvangt u van ons een factuur. Wij vragen u hiervoor een automatische incasso in te vullen. Bij het servicepunt kunt u niet afrekenen.

Wilt u van het servicepunt gebruikmaken?

Vraag in de apotheek naar een aanmeldformulier

Service Apotheek servicepunt plus Raymond en Esther Custers
Cramignonstraat 1
6245 CP Eijsden

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 8.00 tot 21.00 uur
Zondag: 10.00 tot 14.00 uur

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP